vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Încă un dosar penal pentru braconaj cu ogarii, la iepuri

Un bărbat din comuna Gogoșu județul Mehedinți s-a ales cu dosar penal pentru braconaj cu ogarii. La data de 28.03.2017, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, în colaborare cu poliţiştii Postului de Poliție Gogoșu , au identificat un bărbat în vârstă de 37 ani, din comuna Gogoșu, care practica vânătoare în extravilanul satului Izvoarele, comuna Gruia, județul Mehedinți, folosind pentru capturarea vânatului, un câine din rasa ogar, interzis la vânătoare. Pe numele persoanei în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj prin practicarea vânătorii cu câini din rasa ogar”. Câinele din rasa ogar a fost ridicat în vederea indisponibilizării.

Șofer penal

La data de 28.03.2017, ora 23:35, poliţiştii Serviciului Rutier Mehedinţi, au oprit pentru control, pe DN 6, în localitatea Tâmna, un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 42 ani, din comuna Tâmna, jud. Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Fiind legitimat, întrucât la control nu a înmânat niciun document, acesta a declarat datele de stare civilă ale fratelui său, refuzând şi sustrăgându-se, totodată, de la recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals privind identitatea, respectiv, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de sânge.

Hoț

La data de 27.03.2017, ora 16:55, poliţia municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată de către o persoană de sex feminin, în vârstă de 29 ani, cu privire la faptul că o persoană neidentificată a sustras de pe un raft din incinta unei societăţi comerciale din municipiu, o pereche de încălțăminte sport, cauzând un prejudiciu în valoare de 382 lei.

Având în vedere cele sesizate, la data de 28.03.2017, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu-Severin au identificat un tânăr în vârstă de 15 ani, din Drobeta Turnu Severin bănuit de comiterea furtului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt.

Alt hoț

Polițiștii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin efectuează cercetări față de un tânăr în vârstă de 20 ani care, ar fi sustras un telefon mobil.

În urma activităţilor efectuate, la data de 28.03.2017, polițiștii Biroului Investigaţii Criminale au identificat un tânăr în vârstă de 20 ani, din Drobeta Turnu Severin, bănuit că ar fi sustras un telefon mobil din incinta unui chioşc.

Acesta, la data de 15.02.2017, ar fi sustras telefonul mobil al unei persoane de sex feminin în vârstă de 44 ani, dintr-un chioşc, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.139,89 lei. Pe numele persoanei în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, prejudiciul fiind recuperat și restituit persoanei vătămate.

Politica