joi, iunie 13, 2024

Ultima ora

Sport

Minor prins de jandarmi cu portofelul furat

Un elev și-a recuperat portmoneul cu ajutorul jandarmilor care se aflau în dispozitivul de menținere a ordinii și siguranței publice, în zona Complex Licee din municipiul Drobeta Turnu Severin.

Zilele trecute, jandarmii care patrulau în zona Complex Licee au fost sesizați de un elev, cu privire la faptul că în timp ce se afla în pauză, un alt elev i-a sustras portmoneul din buzunarul hainei.

Pe baza semnalmentelor prezentate și declarațiilor a doi martori oculari, în scurt timp a fost identificat elevul bănuit de comiterea faptei. Jandarmii au procedat la stabilirea identității și efectuarea controlului corporal preventiv, în urma căruia, asupra tânărului de 17 ani a fost gasit portmoneul ce conținea un act de identitate și suma de 370 lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Jandarmii au anunțat conducerea instituției de învățământ, iar pe numele minorului în cauză au fost întocmite actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate si restituit părții vătămate.

INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEŢEAN MEHEDINŢI

Politica