sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt: Programările online la Înmatriculări au ajuns până în luna iulie

Proprietarii de autoturisme din judeţul Olt au luat cu asalt site-ul Prefecturii Olt şi s-au programat online pentru a-şi înmatricula maşinile, fiind epuizate rezervările până la jumătatea lunii iulie.

Potrivit site-ului Prefecturii Olt, oltenii care vor săşi înmatriculeze autoturismele s-au programat chiar până în luna iulie, prima dată liberă fiind 14 iulie. Aplicația pentru programarea online la Permise şi Înmatriculări a putut fi deja accesată, încă din 28 februarie, de pe pagina de internet a Instituției Prefectului – Județul Olt (www.prefecturaolt.ro), urmând ca după efectuarea programării, beneficiarii să confirme sau să infirme programarea prin accesarea link-urilor primite pe e-mail-ul declarat.

Reprezentanţii Prefecturii Olt au precizat că persoanele care au făcut programare prin sistemul e-ticketing se vor prezenta în continuare la ghișeele serviciului, la datele pentru care au făcut programările. Pentru programarea on-line dosarele se vor prelua astfel: zilnic, între 8.30 – 9.30, la ghișeul nr. 2; lunea și miercurea, între 8.30 – 16.00, la ghișeul nr. 3 (ghișeu special înființat pentru simplificarea procedurilor administrative aplicabile în relația cu solicitanții).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Introducerea noului sistem de programare online va duce la eliminarea actualului sistem, implementat chiar de la 1 februarie, de programare prin e-ticketing.

Reprezentanţii Prefecturii Olt au precizat că cetăţenii care nu acces la internet sau nu ştiu să folosească PC-ul se pot prezenta la sediul SPCRPCIV Olt vor fi programaţi de angajaţii serviciului.

Politica