Mandat de arestare preventivă, pus în aplicare de polițiștii vâlceni

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în executare, în 3 februarie, un mandat de arestare preventivă, emis de Tribunalul Vâlcea, pe numele unei femei, de 45 de ani, bănuită de comiterea infracţiunii de tâlhărie, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea.

Din cercetările efectuate rezultă că, la data de 30 ianuarie, P.P., de 71 de ani, ar fi fost deposedată de un lănţişor cu pandantiv, cu greutatea de aproximativ 14 grame, prin violenţe, de către o femeie, în timp ce se afla pe strada Matei Basarab, din municipiul Râmnicu Vâlcea.

În urma cercetărilor efectuate, a exploatării cu operativitate a informaţiilor obţinute şi a probatoriului administrat în cauză, poliţiştii de investigaţii criminale, din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea, au obţinut autorizaţia judecătorului de drepturi şi libertăţi, din 30 ianuarie a.c., pentru percheziţionarea locuinţei lui A.L., de 45 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, bănuită de comiterea infracţiunii de tâlhărie.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astfel că, în dimineaţa zilei de 31 ianuarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale, cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, au descins la locuinţa acesteia, pe care au condus-o la sediul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea, în baza unui mandat de aducere.

Faţă de persoana în cauză, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar la data de 3 februarie a.c., judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Vâlcea a luat măsura arestării preventive pentru 30 de zile, aceasta fiind încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Vâlcea.

Populare

Recomandări

Autotursime sparte, în curtea SJU Slatina

Două autoturisme au fost sparte, luni noaptea, în curtea...

O blindată Piranha s-a scufundat în Dunăre în timpul exercițiilor militare NATO

O blindată Piranha 3 s-a scufundat în timp ce...

Accident cu două victime la Horezu

Marți, 6 iunie,  angajații Poliției orașului Horezu au fost...

DOLJ. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȚI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 05.06 – 11.06.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...