sâmbătă, martie 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

300 de job-uri în Portugalia

 

300 locuri de muncă în domeniul agricol (recoltare zmeură) în Portugalia prin intermediul Reţelei EURES: 280 culegători zmeură, 20 șefi de echipă.

Selecția va avea loc în perioada 25-26.01.2017, în municipiul Târgoviște, județul Dâmbovița.

Durata contract: aproximativ 3 luni (pentru culegători zmeura) și aproximativ 3-6 luni (pentru șefi de echipă), cu posibilitate de integrare permanentă în cadrul companiei. Timpul de lucru este de 40 de ore/saptămână, cu posibilitatea ca, în timpul campaniei, în funcție de producție, să se efectueze ore suplimentare. Data estimată de angajare: sfârșitul lunii februarie/începutul lunii martie 2017.

Cerințe: sunt solicitate persoane fără cazier, apte pentru munca la câmp, avantaj pentru persoanele cu experiență în agricultură / experiență recoltarea zmeurei sau în munca în sere.

Beneficii: Angajatorul asigură cazare contra cost – 1 euro/zi. Angajatorul oferă plata în avans a drumului până în Portugalia, iar aceasta se deduce din primele salarii. Angajatorul asigură călătoria înapoi acasă, în cazul în care angajatul rămâne până la sfârșitul campaniei.

Salariu: Salariul de bază pentru culegători zmeura (săptămâna de lucru 40 ore, 5 zile lucrătoare): 618,33 euro/brut/lună; salariul pentru culegători zmeura cu ore suplimentare (48 de ore săptămâna de lucru, 6 zile lucrătoare): 718,33 euro/brut/lună. Salariul pentru șefi de echipă: minim 691.71 euro/brut/lună – maxim 1227 euro/brut/lună.

Limba straină: Avantaj limba engleză/ spaniolă – cunostințe de bază (dar nu este obligatoriu).

Persoanele cu domiciliul în județul Dolj care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj, tel: 0251 306 100, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinatate. Înscrierea în baza de date pentru muncă în străinatate se realizeaza pe baza următoarelor documente:

– Copie CI/BI;

– CV EUROPASS în limba română.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 20.01.2017.

AJOFM Dolj

Politica