joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Frate şi soră, morţi într-un accident de circulaţie

Doi copii, frate şi soră, de 14 şi 16 ani, din comuna olteană Şerbăneşti, au fost spulberaţi de un autoturism, sâmbătă după-amiază, în timp ce mergeau pe marginea şoselei, transmite Olt Alert. Cei doi copii nu au supravieţuit. Accidentul s-a soldat şi cu o altă victimă, o femeie pasageră în maşină, care a ajuns la spital cu traumatisme la ambele picioare. Șoferul consumase băuturi alcoolice înainte să urce la volan.


Nenorocirea s-a produs pe drumul judeţean 546 A, care traversează comuna Șerbăneşti, în zona târgului săptămânal. După ce i-a lovit pe copii, autoturismul s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea drumului. În accident a fost rănită şi o femeie de 33 de ani, pasageră în autoturism.

La faţa locului au sosit patru ambulanţe, dar, din nefericire, cei doi copii au fost găsiţi fără suflare. Cea de-a treia victimă a fost transportată la spital.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La locul accidentului s-au deplasat patru ambulanţe. Din păcate, două dintre victime nu au mai putut fi salvate. Este vorba de doi tineri care prezentau leziuni incompatibile cu viaţa, astfel că în cazul lor s-a constatat decesul. Rănită a fost şi o tânără de 33 de ani, care a suferit fracturi la picioare şi a fost transportată la spital”, a precizat doctorul Furtună.

La locul accidentului au sosit şi zeci de localnici, dar şi părinţii celor doi copii, plânsul şi durerea lor acoperind totul.

Accidentul s-a petrecut vizavi de târgul comunal. Copiii mergeau pe partea dreaptă a drumului, iar şoferul a pierdut controlul maşinii şi i-a lovit, după care maşina s-a răsturnat într-un şanţ. Era o maşină cu numere de Bulgaria care i-a lovit pe copii, care circulau pe marginea drumului. Este vorba de un frate şi o soră, în vârstă de 14 şi 16 ani. Am înţeles că în maşină ar mai fi fost o persoană rănită”, a mai spus primarul din Şerbăneşti.

Poliţiştii spun că şoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din localitate, consumase băuturi alcoolice înainte să se urce la volan.

Conducătorul auto consumase băuturi alcoolice. În cauză, s-au întocmit acte sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, ucidere din culpă şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Olt, comisarul şef Claudia Radu.

Politica