Dan Daşoveanu, noul director al High Tech Industry Park

 

Consilierii judeţeni au votat, joi, în cadrul şedinţei lunare ordinare, mandatarea împuternicitului judeţului Dolj în Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor de la High Tech Industry Park, eliberarea din funcţia de administrator unic a lui Marin Nicoli, precum şi desemnarea lui Dan Daşoveanu, fost viceprimar şi director tehnic al High Tech Industry Park, în funcţia de administrator al societăţii.

Conform raportului ataşat proiectului de hotărâre, Marin Nicoli a solicitat încetarea contractului de administrare cu acordul părţilor. „La data de 5.12.2016, dl. Nicoli Marin a formulat cererea înregistrată la CJ Dolj cu nr. 23149, cerere prin care solicită încetarea, cu acordul părţilor, a contractului de administrare-mandat semnat în baza HCJ Dolj mai sus menţionate. Fiindu-i avizată favorabil cererea, se impune desemnarea unui nou administrator unic al societăţii pentru perioada rămasă până la încetarea mandatului administratorului unic iniţial desemnat (25.02.2017), în conformitate cu dispoziţiile art. 28 alin. (7) din OUG nr. 109/2001 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice”, se arată în raportul ataşat proiectului de hotărâre.

Populare

Recomandări

Craiova: Primăria ridică alte 8 mașini abandonate

 Primăria Municipiului Craiova anunţă că va continua acțiunile de...

Președintele CNCD, despre interzicerea femeilor la Mănăstirea Frăsinei: ”Sunt lucruri care țin de organizarea internă a cultului respectiv”

Președintele Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, Csaba Asztalos, a...

Mehedinți: Jandarmii și-au făcut bilanțul pe 2022

Miercuri 01 februarie  a.c., la sediul unității a avut...

Un copil de 7 ani, internat cu o boală extrem de rară

Un copil în vârstă de 7 ani care suferă...