Pandurii, fără obiectiv în Cupă

 

Echipa lui Grigoraş încheie anul cu două meciuri în deplasare. Dacă azi vor juca, la Ovidiu, în optimile Cupei Românei, duminică se vor deplasa la Târgu Mureş pentru jocul din campionat

Cu gândul mai mult la meciul din Liga I, care îi poate aduce puncte importante în clasament, CS Pandurii Târgu Jiu joacă partida de astăzi, de la ora 17:30, cu Viitorul Constanţa, fără un obiectiv anume. Antrenorul Petre Grigoraş se confruntă în continuare cu probleme de efectiv, după ce o serie de jucători sunt în continuare tot răciţi. Astfel, tehnicianul echipei gorjene va miza la Ovidiu, în optimile Cupei României, mai mult pe jucătorii de la Pandurii II, în speranţa că titularii vor fi refăcuţi până la ora jocului cu ASA Târgu Mureş, de duminică. Și oficialii clubului oltean sunt cu gândul la jocul din Liga I, mai ales că Pandurii riscă depunctarea din cauza restanţelor către foştii jucători. Preşedintele Marin Golea speră că va reuşi să evite sancţiunea, motivând cu o excepţie de la lege. Datoria către jucători, pentru care CS Pandurii poate fi depunctată, într-o primă fază, cu 3 puncte, este de 2,8 milioane de lei!

Am fost convocaţi, luni, la Federaţie şi am trimis un material prin care cerem amânarea luării unei decizii. Am făcut o solicitare la judecătorul sindic să constate dacă noi putem să facem plăţi, având în vedere obligaţia pe care o avea clubul până la 30 iunie pentru anumiţi sportivi. Și am făcut o excepţie, noi fiind şi în insolvenţă şi conform legii nu am voie să fac nicio plată. În condiţiile acestea, ca să evităm depunctarea, am apelat la această excepţie şi acum să vedem, judecătorul sindic trebuie să se pronunţe“, a precizat Golea. 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Partida de la Ovidiu va fi arbitrată de Iulian Dima (Bucureşti) – George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel) şi Gabriel Sabin Stroe (Piteşti), în timp ce Laurenţiu Ionaşcu (Buzău) va fi rezervă. Observatori au fost desemnaţi Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea) şi Dorinel Dincă (Călăraşi). În campionat, Viitorul a dispus în acest sezon cu 1-0 de Pandurii, la Drobeta Turnu Severin.

Populare

Recomandări

VÂLCEA. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 03.04 – 09.04.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...

Donald Trump, pus sub acuzare în cazul starului porno Stormy Daniels

Marele juriu din Manhattan a votat să-l pună sub...

OLT. LUCRĂRI PENTRU PREVENIRE ȘI CORECTARE AVARII – SĂPTĂMÂNA 03.04 – 09.04.2023

Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice pentru...