vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Somitatea Manuela Prajea a primit un duş rece de la PSD Mehedinţi

Visul frumos s-a terminat repede pentru o somitate din Mehedinţi care a intrat în politică să răstoarne munţii din loc. Profesorul doctor în matematică, Manuela Prajea, de la Colegiul Naţional Traian din Drobeta Turnu Severin o somitate în domeniu, cu rezultate notabile din punct de vedere didactic, apreciată şi la nivel naţional, a simţit pe pielea ei cât de mizerabilă este politica. Cadrul didactic a intrat pe uşa din faţă, dar a ieşit pe uşa din spate din peisajul politic mehedinţean, într-o perioadă relativ scurtă.

Imediat după ce a început să cocheteze cu politica, Manuela Prajea s-a bucurat de un loc eligibil în Consiliul Judeţean Mehedinţi, sărind peste mulţi alţii care erau la rând. Aşa a ajuns consilier judeţean PSD. Poate a crezut că tot aşa de repede şi uşor va primi un loc şi în Parlamentul României. Din păcate însă, doamna Prajea s-a încrezut în diverse promisiuni venite din toate părţile, iar în realitate a descoperit ce înseamnă cu adevărat politica. La întâlnirea membrilor Consiliului Executiv Judeţean PSD Mehedinţi, unde s-a votat lista candidaţilor social-democraţi pentru alegerile parlamentare, Manuela Prajea a primit doar nouă voturi, colegii săi demonstrând că nu dau doi bani pe ea şi realizările ei, cu toate că ele au fost multe şi demne de apreciat. În politică, însă, lipsa de experienţă a doamnei profesor şi-a spus cuvântul. Posibil ca mirajul parlamentarelor să o fi determinat pe doamna Prajea să nu îşi mai depună nici candidatura pentru postul de director al Colegiului Naţional ,,Traian”, rămânând pe dinafară atât pe lista candidaţilor la parlamentare, cât şi la liceu.

Această experienţă neplăcută din politică, cu siguranţă o să-i fie învăţătură de minte doamnei profesor Manuela Prajea care înainte poate visa să ajungă nu numai parlamentar ci poate seceretar de stat la Ministerul Educaţiei sau de ce nu, chiar ministru. Acum însă, din păcate, visul frumos s-a terminat…

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica