marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

În noua stagiune, teatrul îşi va deschide porţile pentru toţi craiovenii

Toţi craiovenii care au curiozitatea de a vedea ce se întâmplă în spatele cortinei, înainte de începerea unui spectacol, vor avea de acum posibilitatea de a descoperii tainele montării oricărei piese de teatru. Atelierele de croitorie, tehnicienii, magazia de decoruri, atelierele de pictură, îşi vor deschide porţile în fiecare lună, în noua stagiune, iar artiştii vor împărtăşi din secrete, craiovenilor curioşi.

Mesajul managementului pentru perioada următoare este Eveniment: se mişcă teatrul”, în sensul de a deschide porţile cât mai larg tuturor formelor de artă în această instituţie, care, aşa cum arată ea pare destul de închisă, atât din construcţie cât şi din evenimente, atfel încât să putem crea la nivelul Olteniei o mişcare culturală puternică şi nu sunt vorbe, sper să se întâmple şi în fapte”, a declarat Alexandru Boureanu, directorul Teatrului Naţional Marin Sorescu din Craiova.

Din octombrie, culisele Teatrului Naţional Marin Sorescu din Craiova, vor putea fi vizitate de curioşi, lunar.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vrem să schimbăm imaginea cu care publicul craiovean s-a obişnuit în ultima perioadă, să deschidem porţile teatrului şi vă oferim produse culturale noi, de calitate. Vom avea multe proiecte dintre care unul foarte drag nouă, referitor la atelierele de teatru. Din această toamnă vom avea alături de noi pe cei mai mici, dar şi elevi mai mari, adolescenţi, toţi cei care vor să înveţe artele teatrului, să afle din tainele improvizaţiei şi să devină colaboratori sau actorii instituţiei. Vom avea în fiecare lună o zi a porţilor deschise. Este o instituţie plină de poveşti pe care publicul nu le ştie. Publicul vine, vede o piesă de teatru, un produs finit, dar în spate este o armată de oameni care contribuie la realizarea acelei producţii”, a spus Marina Andronache, responsabilă de PR şi marketing al Teatrului Naţional Marin Sorescu din Craiova.

 

Politica