vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pavel Badea şi-a dat out din Consiliul Local

Consilierul local PNL, fostul fotbalist Pavel Badea, a demisionat din funcţia în care a fost ales de craioveni. Acesta a declarat presei, înainte de începerea şedinţei ordinare de joi, că a luat această decizie pentru că nu mai are dorinţa necesară să continue.

Astăzi, în şedinţa consiliului local al municipiului Craiova, ar fi trebuit să depun jurământul pentru validarea mandatului de consilier. Am decis să demisionez, cred că este mai bine aşa, nu am nici – să zicem – emulaţia şi nici dorinţa să continui în funcţia de consilier în momentul actual. Le doresc celor care reprezintă CL să reuşească să ducă la îndeplinire proiectele pe care craiovenii le doresc”, a spus Badea.

În condiţiile în care suntem doar şase consilieri PNL (…) e de preferat să observ cu atenţie, din afară, ceea ce se întâmplă”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mai mult decât atât, Pavel Badea a făcut o declaraţie surprinzătoare, fiind întrebat de ce a făcut acastă decizie. Acesta a lăsat de înţeles că numărul actualilor consilieri PNL este inutil având în vedere actuala componenţă a Consiliului Local.

Nu cred că este momentul actual, cadrul propice pentru a fi consilier local, în condiţiile în care suntem doar şase consilieri PNL, în condiţiile în care nu am reuşit să fiu primarul Craiovei, e de preferat să observ cu atenţie, din afară, ceea ce se întâmplă în cadrul CL”, a mai spus fostul fotbalist, candidat pentru fotoliul de primar din partea PNL la cele mai recente alegeri locale.

Pavel Badea a fost exclus din PNL Dolj după alegerile locale din iunie, însă a contestat decizia, astfel că cel de-al şaselea scaun al consilierilor PNL a rămas gol până la lămurirea situaţiei. Ulterior, Comisia de Arbitraj a PNL Dolj a decis că excluderea acestuia din PNL a fost nestatutară. Validarea mandatului său a fost supusă votului consilierilor locali în şedinţa de luna trecută, însă Pavel Badea nu a fost prezent în plen. Teoretic, în următoarele şedinţe, locul lui Pavel Badea din Consiliul Local ar trebui să fie luat de Doru Câplea, preşedintele Tineretului Naţional Liberal Dolj.

Politica