marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gorj. Antonie rămâne sub control judiciar

Daniel Antonie, şeful Diviziei Miniere din cadrul Complexului Energetic Oltenia, trimis în judecată în dosarul „Bani pentru Medinţu”, rămâne sub control judiciar. . Acesta s-a prezentat, marţi dimineaţa, la Tribunalul Gorj, unde a solicitat judecătorilor ridicarea măsurii controlului judiciar instituită de procurori. Acesta este acuzat că a cumpărat la suprapreţ truse medicale şi furtunuri pentru pompieri, creând companiei un prejudiciu de peste 400.000 lei

Magistraţii gorjeni au respins, însă cererea formulată de Antonie, acesta rămânând sub control judiciar. “Respinge ca nefondată plângerea. Definitivă”, a stabilit Tribunalul Gorj.

Reamintim că procurorii au dispus punerea bărbatului sub control judiciar, timp de 60 de zile. În această perioadă, Daniel Antonie trebuie să nu exercite profesia în timpul căreia ar fi săvârşit faptele, cea de director al Diviziei Miniere, să nu depăşească limita teritorială a României şi să nu comunice, pe nicio cale, cu persoanele menţionate în ordonanţa de dispunere a controlului judiciar.

Policlinica Buna Vestire Craiova

”În perioada octombrie 2013-martie 2014, Antonie Daniel, în calitate de director al Sucursalei Divizia Minieră din cadrul SC CEO SA, beneficiind de complicitatea şi a altor persoane, a dispus, cu încălcarea dispoziţiilor legale în domeniul achiziţiilor publice, achiziţionarea la preţuri supraevaluate de către societatea pe care o conducea a unui număr de 272 furtunuri pentru stingerea incendiilor şi 170 truse sanitare de prim ajutor. Prin această conduită infracţională, profitând şi de faptul că la nivelul unităţilor miniere din subordine era necesară achiziţionarea de truse medicale şi furtunuri pentru pompieri, Antonie Daniel a prejudiciat bugetul Sucursalei Divizia Minieră din cadrul SC CEO SA cu suma de 415.240,66 lei”, au transmis procurorii DNA.

 

Politica