joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tescoveancă, acuzată de trafic de minori

O femeie, în vârstă de 34 ani, din comuna doljeană Teasc, este acuzată de trafic de minori. Aceasta era dată în urmărire naţională şi internaţională, iar acum a fost preluată de poliţiştii doljeni, de la autorităţile din Italia. “În data de 5.07.2016, o escortă formată din poliţişti din cadrul C.C.P.I. şi I.P.J. Dolj au preluat din Italia pe B.IRINA, 34 de ani, din comuna Teasc, judeţul Dolj persoană extrădată în baza mandatului de arestare preventivă emis de Tribunalul Olt. Doljeanca este bănuită de comiterea, împreună cu alte persoane, a infracţiunilor de trafic de minori şi constituire a unui grup infracţional organizat. B.IRINA a fost introdusă în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Olt urmând a fi prezentată Tribunalului Olt în vederea confirmării mandatului de arestare preventivă. Persoana în cauză era urmărită la nivel naţional din data de 20.04.2015 şi internaţional 14.05.2015”, potrivit IPJ Dolj.

După gratii, pentru ultraj

Pe de altă parte, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova au prins cinci persoane, condamnate pentru ultraj, pe care le-au introdus în arest.

Policlinica Buna Vestire Craiova

“Astfel, poliţiştii au pus în executare cinci mandate de executare a pedepsei privative de libertate emise de magistraţii Judecătoriei Craiova: C.MARIAN, 41 ani, condamnat la 4 ani pentru comiterea de infracţiunii de ultraj şi lovire; C.COSMIN, 23 ani, condamnat să execute o pedeapsă de 2 ani şi 8 luni pentru ultraj şi lovire; T.PAUL, 50 ani, care are de executat 2 ani şi 8 luni de închisoare pentru ultraj, Ţ.GABRIELA, 34 ani, are de executat aceeeaşi pedeapsă pentru comiterea de infracţiunii de ultraj şi lovire şi D.ANA MARIA, 30 ani, având o pedeapsă de 2 ani şi 8 luni de închisoare pentru comiterea de infracţiunii de ultraj şi lovire”, a mai transmis poliţia doljeană. 

Politica