joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Prins în timp ce voia să dea mită unui polițist

Un bărbat de 29 de ani din Plenița a fost prins în timp ce încerca să-i dea unui polițist bani pentru a-și recupera permisul de conducere, reținut  în data de 01.07.2016 pentru o abatere la regimul rutier.

 „Mai exact, astăzi, 04 iulie a.c., agentul principal de poliție BONGIU GHEORGHE, șeful Postului de Politei Plenița a informat comanda inspectoratului cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, M. CORNEL, 29 de ani, din Plenița, judeţul Dolj i-a oferit o sumă de bani pentru a-i restitui permisul de conducere  retinut în data de 01.07.2016 pentru o abatere la regimul rutier.
          Agentul de poliție l-a refuzat pe doljean, iar astăzi, la sediul Postului de Poliție Plenița, în urma activităților specifice desfășurate de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj, ofiţeri DGA și lucrătorii Secției 7 Poliție Rurală Plenița s-a realizat flagrantul, M. Cornel fiind prins în momentul în care a oferit suma de 200 euro pentru a  i se restitui permisul de conducere”, informează biroul de presă al IPJ Dolj.
          
M. CORNEL a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită.
 
 

Politica