joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Poliţiştii mehedinţeni fac publică poza bătrânului dispărut

Bătrânul pe care poliţia din Mehedinţi îl caută de circa 2 săptămâni rămâne de negăsit. Din acest motiv oamenii legii au hotărât să facă publică poza acestuia în speranţa că populaţia îi va ajuta în misiunea lor. La data de 16 iunie a.c., agenţii Postului de Poliţie Prunişor au fost sesizaţi cu privire la plecarea lui Anghel Vasile, de 83 ani, de la locuinţa pe care acesta o deţine, din localitatea Lumnic, comuna Prunişor, judeţul Mehedinţi. Poliţiştii de la Biroul Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale au demarat imediat cercetările pentru găsirea persoanei vârstnice efectuând verificări în zonele împădurite din localtatea Lumnic, împreună cu lucrători din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mehedinţi şi voluntari ai comunei Prunişor.

Persoana dispărută are următoarele semnalmente:

Înălţime 1,65 m, păr alb, tuns scurt, ochi căprui, corpolenţă slabă, urechi mari.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Îmbrăcăminte şi încălţăminte la data dispariţiei: pantaloni din stofă de culoare neagră, bluză tip hanorac de culoare albastră cu guler, încălţăminte tip sport de culoare albastră.Semne particulare: lipsă dentiţie.

Persoana în cauză a fost dată în urmărire la nivel naţional.

Cei care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea acesteia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112, ori să anunţe la cea mai apropiată unitate de poliţie.

 

Politica