Conecteaza-te cu noi

Actualitate

Continuă lucrările de efectuare a marcajelor rutiere

Publicat

pe

Primăria municipiului Slatina anunță continuarea lucrărilor de efectuare a marcajelor rutiere pe străzile recent asfaltate: Primăverii, Artileriei și Cornișei. Astfel, după ce, în ultimele săptămâni, au fost realizate marcaje pe trecerile pietonale supraînălțate de pe cele trei artere, în zilele ce urmează va avea loc ultima etapă a marcajelor rutiere – trasarea locurilor de parcare și a marcajelor longitudinale.

Astfel, miercuri – 29 iunie, se vor desfășura lucrări de efectuare a marcajelor rutiere pe strada Primăverii, respectiv tronsonul cuprins între intersecția cu bulevardul Alexandru Ioan Cuza și cea cu strada Crișan (policlinica Helios). 
Cu acest prilej adresăm rugămintea proprietarilor de autovehicule care obișnuiesc să parcheze pe lungimea tronsonului menționat să le mute în ziua respectivă, aceasta pentru a permite efectuarea cu rapiditate a marcajelor rutiere. 
Lucrările de realizare a marcajelor rutiere vor continua în zilele următoare pe toată lungimea străzii Primăverii urmând ca, de luni – 4 iulie, aceleași lucrări să fie realizate și pe străzile Artileriei și Cornișei, recent modernizate prin asfaltare.

 

 

Continue Reading
Publicitate

© 2022. Toate drepturile rezervate.