sâmbătă, septembrie 21, 2024

Ultima ora

Sport

Locuri de muncă în agricultură în Spania

O firmă agricolă din Spania le oferă românilor 800 contracte de muncă la cules de căpşuni cu un salariu brut de 39 euro/zi. 
Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă a primit din partea firmei Surexport Agraria SL cu sediul în Mantlagrana Almonte,Huelva, Spania o ofertă de locuri de muncă în vederea organizării unei selecţii pentru domeniul agricol.
Angajatorul oferă 800 de locuri de muncă, dar este dispus a le suplimenta în situaţia în care numărul solicitanţilor va fi mai mare decât numărul locurilor oferite.
 
Solicitanţii de locuri de muncă pot opta pentru una dintre selecţiile ce se vor desfăşura în data de 26.01.2015 în Alexandria la  Sala Sporturilor, str. Alexandru Ghica, nr. 86-88  şi în perioada 28-29.01.2015 în Târgu Jiu la Casa de Cultura a Sindicatelor, str. Traian, nr.5.
Persoanele care au lucrat la firma Surexport în anul 2014  vor primi contract nominal şi nu este necesar sa participe la o nouă selecţie.
 
La selecţie pot participa doar persoanele înscrise în baza de date a agenţiei pentru muncă în strainatate. Persoanele cu domiciliul în judeţul Dolj trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj strada Eugeniu Carada, nr13A, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în strainatate şi pentru a primi invitaţie de participare la selecţie. 
Înscrierea în baza de date pentru muncă în străinatate se va realiza pe baza următoarelor documente: cerere tip; copie act de identitate (valabilitate minim 6 luni); C.V model  Europass completat  în  limba română; cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni); adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea «Apt pentru muncă».
 
Durata contractelor de muncă este de aproximativ 3 luni, timpul de lucru este de 6.5 ore/zi, iar salariul oferit este de 39.48 euro brut/zi plătibil o dată la două săptămâni prin transfer bancar. 
Angajatorul oferă cazare contra sumei de 1 euro/zi, iar transportul către locul de muncă este platit de angajator şi se decontează din salariile pe care le va primi în timpul lucrat la firmă. 
Data estimată de angajare este 15.02.2015.

Politica