joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Serbări şi daruri, pentru copiii centrelor sociale «Best Life» şi «Aripi de Lumină»

Copiii Centrelor sociale „Best Life” al Arhiepiscopiei Craiovei şi „Aripi de Lumină” al Asociaţiei Vasiliada au participat în această săptămână la o serie de activităţi recreative, cu prilejul sărbătorilor de iarnă. Astfel, ieri, 17 decembrie, beneficiarii Centrului ”Best Life” au fost vizitaţi de un grup de elevi din cadrul Colegiului Naţional „Elena Cuza” şi de alţi prieteni atraşi într-o amplă acţiune caritabilă. În cadrul acesteia, mai multe firme din Craiova, alături de elevi ai Colegiului şi prieteni ai acestora s-au solidarizat cu nevoile copiilor aflaţi în grija Arhiepiscopiei Craiovei şi le-au dăruit jucării, îmbrăcăminte, încălţăminte, dulciuri etc. 
 
Bucuria copiilor a fost cu atât mai mare cu cât în mijlocul lor a poposit Moş Crăciun, căruia i-au recitat poezii, primind drept răsplată pentru cuminţenia lor daruri. Supriza zilei a fost programul special de colinde prezentat de trei tineri talentaţi din Craiova, care totodată le-au predat copiilor câteva noţiuni despre muzica instrumentală şi i-au învăţat să cânte la chitară.
 
Centrul social «Aripi de Lumină», în sărbătoare
 
 Tot în această săptămână, beneficiarii Centrului social „Best Life”, alături de copiii din cadrul Centrului social “Aripi de Lumină”, al Asociaţiei Vasiliada, aflată sub patronajul Mitropoliei Olteniei, i-au colindat pe elevii şi cadrele didactice din cadrul Colegiului Naţional Economic „Gheorghe Chiţu” din Craiova, în cadrul unei serbări care a reunit peste o sută de copii şi au primit daruri de la Moş Crăciun. 
 
Cadouri au primit copiii Centrului „Aripi de Lumină” şi de la elevii Liceului cu Program Sportiv „Petrache Trişcu” din Craiova, care le-au făcut o bucurie prin vizita din această săptămână, şi de la o firmă din Craiova. Serbarea organizată ieri a fost prilej de colindat, iar întâlnirea de astăzi cu elevii Liceului Tehnic Energetic este aşteptată cu mult entuziasm de copilaşii Centrului „Aripi de Lumină”.

Politica