miercuri, mai 29, 2024
spot_img

Ultima ora

spot_img

Sport

spot_img

Vâlcea. Legumicultori amendaţi pentru că vând fără acte

Legumicultorii care vând produse la şosea în Drăgăşani au fost “vizitaţi” de poliţişti. Patru dintre ei au fost cadorisiţi cu amenzi pentru că nu aveau acte pe marfă.

La data de 03 septembrie a.c.,  poliţiştii au efectuat  8 verificări la persoane fizice care aveau expuse spre vânzare legume şi fructe, pe raza mun. Drăgăşani, stabilindu-se că 4 persoane dintre acestea nu deţineau documente de proveninţă. Cu această ocazie, s-a luat măsura sancţionării contravenţionale şi a confiscării produselor oferite spre comercializare a 790 kg de legume şi fructe şi 4 cântare electronice. Aceştia  au  fost sancţionaţi  contravenţional conf. art. 1, lit. b şi e din Leg. 12/1990 – rep., în valoare de 20.000 lei.
IPJ Vâlcea

Pe de altă parte, un doljean a fost amendat de poliţiştii din Râmnicu Vâlcea după ce a fost prins cu peste 500 de kilograme de cartofi, marfă pentru care nu avea documente de provenienţă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La data de 03 septembrie a.c., ora 13.30 a fost depistat D. Florin, de 39 de ani,  din mun. Craiova, care a condus o autoutilitară, pe str. Nicolae Iorga din Rm. Vâlcea, cantitatea de 566 kg cartofi, ce aparţine lui S. Dorel, de 58 de ani, din comuna Şimnicu de Sus, jud. Dolj  fără a deţine documente de provenienţă, fiind transportate în scopul comercializări. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional  cu amendă de 500 lei şi s-a dispus confiscarea întregii cantităţi de cartofi.
IPJ VÂLCEA.

spot_img
spot_img
spot_img

Politica