joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Liga a IV-a redebutează de mărţişor

Începutul lunii februarie anunţa o ultimă lună de iarnă grea pentru fotbalul românesc. Totuşi, ninsoarea nu a ţinut morţiş să se întindă pe o perioadă mai lungă de o săptămână, iar lucrurile au revenit rapid la normal, odată cu încălzirea vremii. Valul de nămeţi nu urma să încurce decât autorităţile, ci şi sportul în general, în special fotbalul.

Zăpada abundentă ameninţa o eventuală amânare a reluării campionatelor la toate nivelele, dar în cele din urmă situaţia s-a îndreptat într-un timp record, iar activitatea fotbalistică autohtonă nu a fost şifonată. Astfel, pe lângă ligile naţionale, care îşi vor relua etapele în modul programat iniţial şi campionatele judeţene din Dolj vor reveni pe gazon la datele prognozate. Aşadar, Liga a IV-a îşi va disputa prima etapă din a doua parte a sezonului chiar de ziua mărţişorului, împreună cu ligile de juniori C, D, E. Al cincilea eşalon valoric va redebuta pe nouă martie, urmând ca cele mai „întârziate” serii să fie cele din liga a VI-a, dar şi campionatele de juniori G şi B1, care vor reîncepe pe 15 martie. De altfel, în a doua zi a primăverii este fixată şi prima etapă a Cupei României pentru sezonul 2014-2015.

Este bine vremea s-a îndreptat, iar noi nu am fost nevoiţi să amânăm reluarea campionatelor. În acest fel, ligile doljene se vor relua în intervalul 1-15 martie, la datele gândite iniţial. Până la orele reînceperii activităţii, toate echipele vor avea stadioanele în condiţii optime şi nu vor exista probleme din acest punct de vedere. Sperăm să fie o a doua parte a sezonului fără evenimente nefericite şi reprezentanta Doljului la barajul pentru promovare să obţină accederea în liga a III-a.
A declarat Roman Cornel, unul dintre angajaţii AJF Dolj

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica