joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Toate eforturile pentru locul şapte

Ieri, clubul patronat de Primăria Craiova a organizat o conferinţă de presă la care a fost prezentă antrenoarea echipei de handbal feminin, Carmen Amariei. Cu 17 puncte în clasament din 17 jocuri (cinci victorii, trei rezultate de egalitate şi nouă înfrângeri), Amariei a făcut referire la obiectivul echipei şi anume locul şapte. Totul a pornit de la faptul că, din mai multe puncte de vedere, echipa s-ar putea gândi mai mult la turneul de retrogradare decât cel pentru locurile 7-9. Amariei a spus, la fel de răspicat ca atunci când vorbea de play-off, că obiectivul este locul şapte şi nu se gândeşte la retrogradare, pentru acest lucru muncind zi lumină. Adică a vorbit de ceea ce este scris în contract, unul semnat înaintea modificării sistemului competiţional dar la care nu s-a făcut referire până acum două săptămâni. Şi asta pentru că transferurile realizate s-au făcut pentru locul şapte, nu?

Obiectivul rămâne 1-7. Nu ştiu dacă mai putem spera într-un loc în play-off. Depinde de ce facem de acum încolo. Pentru noi contează locul şapte. În sezonul trecut Craiova a terminat pe zece şi nu e totuna cu şapte. E un pas mare din punctul meu de vedere. A fost acelaşi buget ca în sezonul trecut, acceptat înainte să vin eu aici.
A spus Carmen Amariei

Despre ce buget vorbeşte distinsa antrenoare nu ştim. Ori nu cunoşte ce sume s-au investit în echipă până în vara trecută ori subevaluează bugetul pe care îl are la dispoziţie. În urmă cu ceva timp am făcut referire la buget, detaliind cu sume aflate pe “sistemul presei”. Am cerut public instituţiei amintite să fie nominalizate bugetele de anul trecut şi cheltuielile de până acum, pentru a vedea clar dacă sumele vehiculate au fost reale sau nu. Mai precis, ar trebui diferenţiate sumele cheltuite până la venirea lui Carmen Amariei şi după. Atunci, cu siguranţa contabilicească, s-ar lămuri lucrurile. Dacă sumele sunt apropiate, ne cerem scuze anticipat, dar dacă sunt diferite atunci ar fi cazul unei analize atente a activităţii şi luate măsurile de rigoare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu mă gândesc la retrogradare, ci la locul şapte. Am un obiectiv şi vreau să mi-l îndeplinesc. Poate dă o temere că suntem pe locul nouă, sunt anumite calcule. Vor mai fi surprize. Chiar şi noi putem să mai creăm surprize. Mai sunt 15 puncte puse în joc. Noi le vrem pe toate.
A mai comentat Carmen Amariei, la modul cel mai optimist posibil dacă te gândeşti că, spre exemplu, Craiova va fi vizitată de Baia-Mare

Politica