joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Liber la construit un nou stadion! La Braşov!

Cu toate că administraţia locală anunţă cu surle şi trâmbiţe construirea unui nou stadion, se pare că guvernanţii şi-au îndreptat atenţia spre alt oraş, Braşov, care va beneficia de o nouă arenă sportivă, după Cluj şi Ploieşti.Ziarele din Braşov scriu că noul stadion se va construi în următorii trei ani şi că Guvernul României a aprobat în buget banii necesari pentru construirea arenei de cinci stele, pe locul fostului Stadion “Municipal”.

Banii vor veni prin Ministerul Dezvoltării, investiţia totală ridicându-se la 30-40 de milioane de euro. Primăria Braşov va participa cu aproximativ 20-30% din suma totală. Arena va avea 25.000 de locuri, toate acoperite, şi va respecta ultimele norme impuse de FIFA şi UEFA. Cum banii au fost deja aprobaţi, în perioada imediat următoare se vor face studiul de fezabilitate şi proiectul final, după care se va decide firma care se va ocupa de construcţie. Prima parte a sumei, în jur de 10 milioane de euro, va fi virată în scurt timp, iar lucrările vor începe chiar în acest an. Conform estimărilor, arena va fi gata şi va putea fi folosită peste trei ani.
A declarat pentru mytex.ro consilierul local Mihai Ghirdă

În aceste condiţii, este greu de crezut că Ministerul Dezvoltării va mai aproba bani şi pentru un stadion la Craiova.  Anul trecut, autorităţile locale prezentau o machetă frumos colorată, ba mai mult au pus şi  un film, ca să arate  intenţia autorităţilor guvernamentale de a construi şi la Craiova un complex sportiv, vorbind aici şi de un nou stadion. Acum, fie Dragnea a uitat de Craiova şi şi-a îndreptat atenţia spre Braşov, fie guvernanţii şi-au dat seama că stadionul de la Craiova nu se poate demola aşa de uşor cum şi-ar dori unii!

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica