marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

România retrogradează, dar Edi rămâne și e făcut praf: „Să plece toți”

România obținut un singur punct din meciul cu Finlanda de la Helsinki, încheiat 1-1, și a rămas pe ultimul loc din Grupa 3 a Ligii B din Liga Națiunilor. Tricolorii mai au de disputat un meci în Liga Națiunilor, cu Bosnia, la finalul căruia riscă să retrogradeze.

Pentru a se menține în Liga B, România trebuie să câștige și are nevoie ca Finlanda să nu o învingă pe Muntenegru. Surprinzător este faptul că Burleanu și Stoichiță, când au căutat un nou selecționer, au impus câștigarea grupei din Liga Națiunilor, așa au picat și negocierile cu Boloni.

Acum, șefii Federației spune că îl păstrează pe Edi Iordănescu, chiar dacă va retrograda echipa națională. Ladislau Boloni dorea un contract în care să aibă ca obiectiv calificarea la Euro 2024, dar federalii au refuzat. Acum, antrenorul în vârstă de 69 de ani a fost foarte blând când a venit vorba despre tricolori și selecționerul lor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ultimul loc în grupă nu este niciodată entuziasmat. Sunt şanse ca lucrurile dacă decurg bine şi de ce să nu decurgă, ca echipa naţionala să nu termine ultima. Pas înainte nu pot să facă, dar să sperăm că obţin o victorie, iar Finlanda nu face mai mult de egal în deplasare. (n.r. dacă valorea României e de Liga C) Nu cred că acolo este locul nostru, dar evenimentele au făcut ca echipa naţională să ajungă în această situaţie. Prima dată s-a vorbit despre primul loc, apoi despre primele două locuri. (n.r. despre faptul că nu i se impune un obiectiv lui Edi Iordănescu pentru Liga Naţiunilor) Este un subiect pe care nu doresc să îl comentez, ţine de FRF şi conducători, trebuie să acceptăm ce ei vor decide. Prea multe schimbări nu sunt bune şi nu vreau să intru în asemenea discuţii”, a spus Ladislau Boloni, pentru Prima Sport.

Edi rămâne și e făcut praf!

Chiar dacă șefii Federației îl vor pe banca naționalei, Edi Iordănescu mai are puțin susținători în fotbalul românesc, pentru că selecțiile făcute și rezultatele obținute nu au fost cele mai bune. Ionel Ganea l-a atacat pe selecționerul, fără pic de menajamente.

O diferență între cei doi este că nea Puiu a jucat fotbal la cel mai înalt nivel, iar Edi numai tenis de picior. La care seniori a jucat Edi? Când jucam eu la echipa națională, Edi petrecea. Eu nu cred că era o soluție pentru echipa națională. Au fost soluții, dar au fost făcute cărțile să se ajungă aici Ar trebui să plece toți. În fotbal nu se progresează. Dacă e să facem o comparație cu alte sporturi, handbal, înotul, canotajul sau alte sporturi…”, a declarat Ionel Ganea, citat de Playsport.

Politica