marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FOTO/VIDEO. Se refac locuințele incendiate din satul Buzduc

Lucrările de refacere a caselor din satul Buzduc, arse sau afectate de incendiul care a avut loc în urma cu aproape doua luni, sunt în plină desfășurare. Marți dimineața, se lucrează la refacerea acoperișului uneia dintre casele arse.

După ce acoperișul va fi gata, se va începe munca la refacerea interiorului casei respective, a pereților, tavanelor, apoi se va merge la următorul proiect. Sunt 5 oameni care muncesc pentru ca locuințele să fie refăcute. Marți, pe șantier, a fost prezent și Prefectul județului Dolj, Dan Diaconu.

Reamintim că un incendiu de amploare a avut loc în luna iulie, în satul Buzduc al comunei doljene Drăgotești. Doi oameni s-au intoxicat cu fum, iar unul a suferit o luxație. 7 case au ars în urma incendiului, 3 integral, iar ISU anunța peste 20 de gospodării afectate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma incidentului, Nicolae-Ionel Ciucă a convocat, în format hibrid, Comitetul Național pentru Situații de Urgență care propune scoaterea de la rezervele de stat a unor materiale de construcții, extrem de necesare în vederea refacerii și reabilitării imobilelor afectate de incendiu.

Politica