marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sindicaliștii din poliție și penitenciare, protest la Ministerul Finanțelor

Sindicaliștii din poliție și penitenciare vor protesta astăzi în fața Ministerului Finanțelor. Ei cer “deblocarea salariilor și eliminarea discriminărilor în ceea ce privește pensiile militare de stat”.

 “Prețurile la principalele alimente au explodat, inflația a atins cote inimaginabile, facturile la energie electrică și la gaze naturale devin de la lună la lună imposibil de achitat. Majorarea taxelor și impozitelor, în contextul înghețării salariilor de către coaliția de guvernare, reprezintă un furt mascat din buzunarele românilor, activitate care a devenit, în ultimii ani, o tradiție pentru PSD, PNL și UDMR.  

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor consideră că lipsa de interes a guvernanților față de structurile din sectorul de apărare, ordine publică și securitate națională afectează calitatea serviciilor oferite de instituțiile de forță ale României, spre bucuria infractorilor, care ușor, ușor acaparează instituțiile fundamentale ale statului”, se arată într-un comunicat de presă al Federației Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Protestul este programat să înceapă la ora 10.

foto: arhiva

Articolul precedent
Articolul următor

Politica