marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Alb-albaștrii au zburdat pe maidanul din Mediaș! „Am stăpânit jocul!”

Mâna lui Ouzounidis se vede deja: CSU leagă victorii fără gol primit

Gaz Metan Mediaș – CSU Craiova 0-2
Au marcat: Ivan 49, Cicâldău 60
Mediaș: Pleșca – Butean, Larie, Yuri, Velisar – G. Moura (76 Horșia), Alceus (76 Santos), Romeo (76 Deaconu) – Chamed, Mates (7 Sarr), Ze Manuel (63 Morar). Antrenor: Mihai Teja.
CSU Craiova: Pigliacelli – Vătăjelu, Papp, M. Constantin, Bancu – Mateiu, Bic (81 Fedele) – Cîmpanu (73 Camara), Cicâldău (86 Căpățână), Baiaram (86 V. Constantin) – Ivan (81 Tudorie). Antrenor: Marinos Ouzounidis
Eliminat: Chamed 79.

Schimbarea produsă de instalarea grecului Ouzounidis se vede deja: oltenii nu au luat gol în 6 din ultimele 7 meciuri. La Mediaș, Bancu și colegii săi s-au impus fără prea mari emoții. Au controlat jocul, iar golurile au venit logic, în prima parte a reprizei secunde, ambele marcate din acțiuni finalizate de Ivan și Cicâldău. Victoria menține gruparea alb-albastră în bătălia la vârful campionatului.  
Ouzounidis a tras concluziile după victorie: „Am meritat să câștigăm meciul, nu am început bine, a fost și bara celor de la Mediaș, dar după am stăpânit jocul. În general, cred că am meritat victoria, mai ales că și terenul a fost dificil.
Apreciez efortul elevilor, nu mă așteptam să jucăm bine pe acest teren, important era să luăm cele trei puncte și am făcut asta. Am jucat meciuri mai bune decât acesta. Luăm fiecare meci în parte, fiecare meci să fie de trei puncte pentru noi, trebuie să ne concentrăm pe meciul cu UTA”.
Bancu a spus că e și loc de mai bine: „Contează rezultatul până la urmă, chiar dacă nu marcăm multe goluri. Încă nu jucăm cum își dorește Mister, vrea mai multă posesie, vrea să schimbăm direcţia mai des. Dar vine pauza de la națională și vom pune la punct multe aspecte. Ne gândim la locurile 1 și 2, dar mai sunt multe partide și din sezonul regulat și din playoff”.
Cicâldău a declarat: „A fost o victorie muncită, e bine că am marcat repede în a doua repriză. Nu am jucat rău nici în prima repriză, dar în a doua am reușit să îi desfacem cum ne doream. Nu ne gândim la meciul cu FCSB, avem meciul cu UTA care e important, poate chiar mai important decât acesta. Să vedem lista convocărilor și vom merge acolo, dacă vom merge, cu mare bucurie”.
Ivan e conștient că e reinventat sub bagheta lui Ouzounidis: „Ne-am trezit în a doua repriză și am reușit să luăm cele trei puncte. A fost un teren greu, care se rupea repede și ne-a fost mai greu. Va fi un drum foarte greu către titlu. Am început să joc după accidentare, am revenit bine din Germania. Acum sunt foarte bine. Nu depinde de mine dacă o să fiu convocat la națională, poate să mă cheme acolo doar prin evoluțiile mele”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica