marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Voleibaliștii craioveni primesc vizita celor de la Unirea Dej

Echipa de volei masculin, SCM U Craiova, primește vizita voleibaliștilor de la Unirea Dej. Partida este programată sâmbătă, 03.11.2018, ora 17:00, în Sala Polivalentă. Meciul se va desfășura în cadrul etapei a patra din Diviza A1.
Craiovenii își apără locul din clasament, după ce au urcat pe prima poziție. Voleibaliștii din Bănie au un start de sezon foarte bun. Au fost trei victorii din tot atâtea posibile pentru olteni, iar în partida cu Unirea Dej pleacă drept favoriți.
În ultimul meci de campionat, Craiova s-a impus în deplasare, scor 3-0 (25-18, 25-16, 25-18) cu Piatra Neamț. În primele două etape, elevii lui Dan Pascu au obținut alte două victorii în fața celor de la U Cluj și Zalău. Ambele dueluri au fost disputate în Bănie.
În ceea ce-i privește pe adversarii de sâmbătă, poziția din clasament nu îi recomandă spre a produce surpriza la Craiova. În ultima partidă de campionat, voleibaliștii de la Unirea Dej s-au impus pe teren propriu în fața celor de la Baia Mare, scor 3-0. Înaintea etapei a patra, oaspeții oltenilor din acest weekend se află pe locul 6 în Divizia A1, cu patru puncte acumulate.
Clasamentul Divizei A1, înaintea etapei cu numărul patru:

1. SCMU Craiova
2. Volei Municipal Zalău
3. Dinamo București
4. CSM București
5. Arcada Galați
6. Unirea Dej
7. Explorări Baia Mare
8. Steaua București
9. U Cluj
10. VCM Piatra Neamț
11. CSM Câmpia Turzii

Foto: SCM Craiova

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica