marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Președintele CS U Craiova despre comunicatul Sezione: „O diversiune de doi lei!”

Marcel Popescu, conducătorul clubului oltean, a avut o intervenție cel puțin ciudată la ProX, acuzând suporterii de la Peluza Nord că intoxică opinia publică. A urmat o altă dubioșenie: clubul s-a dezis de conducătorul său!

Sezione Ultra, principala grupare din Peluza Nord, a remis zilele trecute un comunicat prin care apreciază injust față de cealaltă competitoare ca finala Cupei României să se dispute în Bănie și cere clubului și primăriei să nu accepte o astfel de variantă venită din partea FRF.

Președintele clubului craiovean a luat atitudine într-o intervenție la postul de televiziune PRO X, acuzându-i pe suporterii de la Peluza Nord de „diversiune de doi lei!” „Luni va fi un Comitet Executiv care va hotarî locul finalei. Federatia hotărăște unde se joacă. FRF are pentru finală o rețetă de publicitate și marketing, o rețetă specială. Se vrea marcarea unui final de sezon special. Vrem să fie o finală a suporterilor. Majoritatea finalelor s-au jucat pe Național Arena, având cel puțin una din finaliste din București și n-a fost nicio problemă. Ați văzut un comunicat dat de suporteri. Aceea este o intoxicare. Semnat: suporteri! Care suporteri? Hai s-o lăsăm cu gestul fair-play. Este o diversiune de doi lei” a spus Marcel Popescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mai mult, Popescu propune un sondaj în direct pe stadion: „Dacă faceți un sondaj live pe stadion la meciul cu FCSB, o să vedeți câți vor să se joace la Craiova. Să-i punem să se ridice pe cei care sunt împotrivă. O să vedeți că nu se ridică nimeni. Cred că variantele sunt Craiova și București. Federația plătește totul pentru finală, inclusiv cazarea noastră și toate costurile. Ei încearcă să găsească cea mai bună rețetă de marketing și să onoreze finala cu cât mai mulți oameni în tribune!”.

Declarațiile conducătorului clubului craiovean au primit răspuns, în mod bizar, din partea… clubului! Hai că la asta nu vă așteptați! Club care a emis la rândul lui un comunicat prin care zice că nu e de acord cu președintele său!!! Clubul Universitatea Craiova nu împărtășește părerea managerului general, domnul Marcel Popescu, referitoare la suporterii care au cerut ca finala Cupei României să nu se desfășoare la Craiova. Pentru noi, contează și va conta mereu și părerea unui singur suporter, pentru că Universitatea este a tuturor fanilor ei. În ceea ce privește poziția noastră oficială referitoare la locul de desfășurare a finalei, considerăm că este prematur să ne pronunțăm înainte ca Federația Română de Fotbal să ia o decizie în acest sens. Așteptăm, așadar, anunțul oficial din partea FRF, după care vom decide care sunt următorii pași de făcut, nu înainte de a ține cont și de opinia suporterilor cu privire la subiect”.

Politica