marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Naționala U16/ Baiaram convocat de „Mogo”

Fostul antrenor de la CSU, actualmente selecționer la U16, Daniel Mogoșanu, va debuta în această săptămână pe banca tehnică în amicalele cu Turcia și Anglia.

Instalat în pe banca tehnică a tricolorilor U16 în locul actualului antrenor de la FC Botoșani, Costel Enache, Daniel Mogoșanu va începe în această săptămână seria meciurilor de verificare. Reprezentativa Under 16 a României formată din jucători născuți în anul 2002 și din rândul căreia face parte și juniorul de la CSU Craiova, Ștefan Baiaram, s-a reunit la Centrul Național de Fotbal Buftea pentru a pregăti aceste partide

Naționala va participa la un turneu de pregătire în Anglia, acolo unde va întâlni selecționata similară a Turciei și pe cea a țării gazdă, iar jocurile se vor disputa pe 24 august, de la ora locală 10.30 (12.30 ora României), și pe 26 august, de la aceeași oră, la St. George’s Park, centrul de pregătire al naționalei Albionului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Este o nouă experiență pentru mine, pentru că voi avea sub comandă juniori de la multe cluburi de valoare din țară. Sunt convins că experiența acumulată în acești ani în care m-am ocupat de sectorul juvenil mă va ajuta să formez un lot național competitiv. Începutul este unul interesant, avem două jocuri cu reprezentative cu stiluri de joc diferite însă ne vom adapta. Sper să facem meciuri bune și să pregătim cât mai bine campania de calificare la Europene”, a spus Mogoșanu.

Pentru aceste două jocuri, Mogoșanu a convocat următorii jucători: Răzvan Sava (LPS Banatul), Robert Popa (CSM Rm. Vâlcea) – portari; Darius Grosu (Academia Gheorghe Hagi), Alexandru Chilili (Regal Sport), Matei Ilie (LPS Piatra Neamț), Andrei Dicu (FCSB), Vlad Mocioacă (CSM Rm. Vâlcea), Luca Florică (Regal Sport) – fundași; Cătălin Grameni (Academia Gheorghe Hagi), Alexandru Crivac (FC Dănuț Coman), Ioan Borcea (Dinamo), Ahmed Bani (Dinamo), Alexandru Sima (FC Dănuț Coman), Ștefan Bodișteanu (Academia Gheorghe Hagi), Andrei Florescu (Dinamo) – mijlocași: Dragoș Danciu (CFR Simeria), Ștefan Ștefanovici (Juniorul Vaslui), Botond Szondi (Csikszereda Miercurea Ciuc), Andrei Țenea (Dinamo), Ștefan Baiaram (CSU Craiova) – atacanți.

Șerban și Mihăilă la U18

Campioni cu CSU la Under 17, juniorii Marian Șerban și Valentin Mihăilă au fost convocați de antrenorul Florin Bratu și se vor alătura lotului U-18 pe data de 27 august. Naționala României Under-18 va participa la turneul internațional amical de fotbal 4 Nations Cup din Suedia în perioada 30 august – 5 septembrie.

Politica