marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

“Craiovenii de dreapta trebuie să aibă încredere în PNL”

Lansez un apel către oamenii de dreapta să aibă încredere în PNL, să aibă încredere în oferta noastră politică. Să aibă încredere în premierul pe care îl sprijinim. Există un singur partid liberal şi acela este PNL”, este mesajul transmis craiovenilor „de dreapta” de preşedintele PNL Craiova, deputatul Ionuţ Stroe.

Candidat, din partea PNL, la un nou mandat în Camera Deputaţilor, Ionuţ Stroe a susţinut necesitatea unui premier cinstit, corect şi serios.

Nici Ponta, nici Dragnea, nici vreo clonă de-a lor nu pot conduce România către mai bine. Noi nu susţinem doar un om, susţinem un model de responsabilitate, de gândire şi de a face bine lucrurile”, a spus preşedintele PNL Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ionuţ Stroe a mai precizat că PNL şi-a asumat ca noul Parlament investit să schimbe imaginea şi metehnele dobândite în ani de zile de acest for.

Aici mă refer la eliminarea privilegiilor din Parlament, la eliminarea pensiilor speciale, la modul cum lucrează aleşii, adică la prezenţa constantă în circumscripţii şi în Parlament”, a declarat deputatul PNL.

Putem restabili onoarea Parlamentului din România: în primul rând, cu liste curate. Apoi, cu o serie de măsuri absolut necesare pentru a reforma instituţia Parlamentului, pentru a-l face puternic şi respectat. Ce propunem? Renunţarea la privilegiile parlamentarilor de orice fel. Orice vot trebuie să fie la vedere. Este esenţial ca acest principiu să fie folosit în ceea ce priveşte cererile justiţiei. Procedura de ridicare a imunităţilor trebuie să fie făcută transparent şi într-un termen de 48 de ore maxim. Este nevoie de un program de lucru categoric remaniat şi de folosirea unui sistem de prezenţă de tipul celui din Parlamentul European.

Acest mod de a gândi le poate reda românilor şi mai ales tinerilor încrederea că se poate guverna altfel, că România se poate însănătoşi.

Material electoral

 

Comandat de PNL Dolj, CUI mandatar financiar 11160004. Executat de Inter Regional Media SRL-D.

Politica