marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Handbal (F)/SCM a luat Cupa Craiovei

Elevele lui Bogdan Burcea au câştigat cele 3 jocuri din turneul desfăşurat în Sala Polivalentă din Bănie

Handbalistele de la SCM au reuşit săştige turneul Cupa Craiovei, aflat la ediţia cu numărul 10, la care au mai participat alte 3 echipe din prima ligă feminină, HCM Râmnicu Vâlcea, HC.Dunărea Brăila şi CSU Danubius Galaţi. În primul joc al zilei de vineri în duelul Olteniei, craiovencele lui Bogdan Burcea s-au impus cu 35-23(16-12) în faţa vâlcencelor antrenate de Constantin Ștefan. În acest prim joc au fost folosite: Paşca, Dumanska, Stanciu – Ianăşi (6 g.) Şelaru (2), Zamfir (11), Băbeanu (4), Trifunovic (2), Nikolic (2), Burlacenko (1), Andrei (4), Zaremba (3).

Am încercat să rulăm tot lotul, să căutăm formule de joc, să creăm relaţii de joc. O echipă cu atâtea handbaliste noi, nu poate să îşi găsească cadenţa doar într-o lună, dar ne aflăm pe un drum bun, am încredere în fete şi în ce va urma în acest sezon de campionat. Sper să mai aducem jucătoare la echipă”, a declarat Constantin Ştefan, antrenorul vâlcencelor după primul joc pierdut în faţa craiovencelor.

După turneul din Bănie, HCM Râmnicu Vâlcea va mai participa la un turneu de pregătire la Cluj-Napoca, în perioada 24-26 august. A urmat al doilea joc, cel de sâmbătă cu CSU Danubius Galaţi, iar SCM s-a impus la 9 goluri diferenţă. S-a încheiat 38-29 pentru SCM, după ce la pauză gălăţencele conduceau cu 16-15. Bogdan Burcea s-a bazat în acest meci pe: Dumanska, Stanciu – Ianăşi (3), Şelaru, Zamfir (10), Băbeanu (3), Trifunovic (4), Nikolic (7), Burlacenko (5), Andrei (5), Zaremba (1), Ţălu. Duminică, în ultima zi, SCM a obţinut o nouă victorie clară, scor 39-27(15-14) în faţa echipei HC Dunărea Brăila în ultimul joc al turneului. ” 7-le” utilizat de Burcea în acest meci a fost: Stanciu – Ianăşi, Zamfir, Băbeanu, Trifunovic, Nikolic şi Burlacenko. Cele 39 de goluri marcate de SCM în meciul cu gruparea brăileană au fost reuşite de: Zamfir 8, Burlachenko 8, Nikolic 6, Andrei 4, Zaremba 3, Băbeanu 3, Ianăşi 3, Trifunovic 3 şi Dumanska 1.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cea mai bună marcatoare a echipei din Bănie a fost Cristina Zamfir, jucătoarea sosită în această vară de la Corona Braşov a luat titlul de golgheter, iar ucraineanca Iulia Dumanska a fost desemnată cel mai bun portar.

Cupa Craiovei, ediţia a 10-a, rezultate

SCM Craiova – HCM Rm. Vâlcea 35-23(16-12)

HC Dunărea Brăila – CSU Danubius Galaţi 29-30 (16-17)

SCM Craiova – CSU Danubius Galaţi 38-29(15-16)

HC Dunărea Brăila – HCM. Rm. Vâlcea 28-37 (11-18)

SCM Craiova – HC Dunărea Brăila 39-27(15-14)

HCM Rm. Vâlcea – CSU Danubius Galaţi 31-21(15-11)

Cupa Craiovei – beach handball pentru băieţi şi fete

În perioada  17-18 august 2016, la Sala Polivalentă Craiova  a avut loc Cupa Craiovei – beach handball pentru băieţi şi fete.

p 13 beach„În data de 18 august a avut loc finala turneului de handbal pe nisip disputat în Craiova, unde Cupa Craiovei la băieţi a fost câştigată de copiii de la CSS Craiova, iar pe un binemeritat loc doi s-au clasat minunaţii copii de la  HCM Craiova.   Fiecare club înscris a primit 2 mingi, iar copiii au avut parte de o reală distracţie. Condiţiile de pregătire au fost oferite de Sala Polivalentă Craiova, Direcţia Juteţeană pentru Sport şi Tineret Dolj, Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi Dolj. În prezent, copiii de la HCM Craiova se pregătesc pentru a pleca în cantonament la Băile Săcelu, Gorj şi mai ales pentru a face faţă viitoarelor competiţii sportive”, au transmis organizatorii.

Politica