joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Liga a 3-a/CSU II s-a impus în amicalul ”sateliţilor”

Trupa lui Cornel Papu a învins clar după pauză echipa secundă a Pandurilor.

Într-un joc de verificare disputat sâmbătă pe arena de la Aeroport, CSU II Craiova a dispus cu 5-2 de Pandurii II Târgu Jiu. La pauză scorul a fost egal 2-2, iar golurile craiovenilor au fost marcate de Cioinac de două ori din lovituri de la 11 metri, Dinu, Petre şi Geanimu.

În acest joc antrenorul Cornel Papură a folist formula: L. Popescu – Marcu, Cioinac, Hreniuc, Ionescu – Hodea, Buzan, Dinu – Petre, Al. Popescu, Burlacu. Au mai intrat Vlad, Borţa, Ion, Cojocaru, Ștefan, Luică, Cârlig, V. Constantin, Geanimu.

A fost un meci frumos, deschis, cu multe goluri. Scopul nostru principal rămâne să-i pregătim pentru prima echipă pe aceşti copii. Este o perioadă cu multe amicale pentru a pregăti jocurile oficiale, dar vă repet principalul meu obiectiv este acela ca aceşti juniori să fie pregătiţi tehnico-tactic şi fizic pentru a reprezenta soluţii la prima echipă”, a declarat antrenorul echipei a doua de la CSU, Cornel Papură.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tot sâmbătă dimineaţă, o altă divizionară C doljeană, ACS Podari, a jucat la Alexandria, unde a pierdut cu 1-3 (0-1) în faţa grupării locale FCM, echipă nou promovată în liga a 3-a. Gazdele au deschis scorul prin Căpăţână, apoi după pauză Neacşu a marcat cu o lovitură de cap. În ultimele 15 minute, teleormănenii au marcat pe fondul a două greşeli mari ale podărenilor, mai întâi din penalti prin Radu, iar Constantinescu a stabilit scorul final.

La ACS Podari au jucat: Filip – Furtună, Lică, Vulpe, Dulvac – D. Stancu, Sârmon – Fieraru, Dragomir, Velica – Bălan, Neacşu. După pauză Șoavă i-a mai utilizat, pe lângă ceilalţi componenţi, şi pe juniorii veniţi în probe la acest meci: Cârstea şi Miculaiciuc.

Gazdele antrenate de Romică Ciobanu au jucat cu: Olteanu – Sârbu, Ștefănescu, Parasachivoiu, Ov. Gheorghe – Cincă, Precup, Popescu, Jenaru. Căpăţână, Barbălată. Au mai intrat Tănase, Dragu, Boşoteanu, David, Fatai, Radu, Brânceanu şi Drăgan.

Am început meciul cu formula pe care vreau să o folosesc miercuri în Cupă cu Filiaşul, avem probleme, dar sper ca până la jocul următor să le punem la punct, doresc altă atitudine. Avem jucători noi, este o lipsă de omogenitate, în acest meci FCM Alexandria ne-a fost superioară”, a declarat Şoavă.

CSU II Craiova şi ACS Podari se vor duela pe 27 august, la Podari într-un ultim test înaite de debutul sezonului care va avea loc pe 3 septembrie. Cele două grupări vor face parte mai mult ca sigur din aceeaşi serie, cel mai probabil alături de ACSO Filiaşi, CS Șirineasa, SCM Piteşti, Atletic Bradu, Sporting Roşiori, FCM Alexandria, Urban Titu, FC Aninoasa, Steaua II Bucureşti, Concordia II Chiajna, FC Voluntari II şi CS Mioveni II.

Politica