miercuri, octombrie 23, 2024

Ultima ora

Sport

Elevii gorjeni cu note bune merg în tabără

Acest demers este parte a eforturilor primarului de a răsplăti eforturile și dedicarea elevilor

Florin Țuilă, primarul comunei Cătunele, își menține angajamentul de a sprijini excelența în educație și anul acesta. Elevii care au obținut rezultate remarcabile la Evaluarea Națională și Bacalaureat vor avea ocazia să participe la o tabără la Marea Neagră. Această oportunitate este destinată tinerilor care au domiciliul în comuna Cătunele, conform Pandurul.

Primarul Florin Țuilă a făcut acest anunț pe rețelele de socializare, oferind detalii despre procedura de înscriere și perioada în care va avea loc tabăra:

„Dragi elevi cu domiciliul în comuna Cătunele, vă informez că până la data de 15 iulie 2024 puteți depune cererile și adeverința de la școală, pentru tabăra la Marea Neagră! Tabăra va avea loc, cu aproximație, în perioada 19.08.2024 – 25.08.2024, pentru un sejur de 4 nopți. Deplasarea se va face cu trenul și de aceea trebuie să aveți carnetul de elev, vizat 2024! Menționez: absolvenții claselor V-XII!”, a scris edilul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acest demers este parte a eforturilor primarului de a răsplăti eforturile și dedicarea elevilor care s-au remarcat prin performanțele lor academice. De-a lungul anilor, această inițiativă a fost bine primită de comunitate, oferindu-le tinerilor o motivație suplimentară pentru a se dedica studiului și pentru a-și atinge obiectivele educaționale.

Elevii interesați trebuie să depună cererile și adeverințele de la școală până la data de 15 iulie 2024. Tabăra se va desfășura între 19 și 25 august 2024, pentru un sejur de patru nopți. Deplasarea va fi efectuată cu trenul, iar participanții trebuie să prezinte carnetul de elev vizat pentru anul 2024.

Politica