miercuri, octombrie 23, 2024

Ultima ora

Sport

Speranțe pentru cupele europene. CSU Craiova a învins Legia Varșovia

CSU Craiova a reușit și o victorie, în Austria. Oltenii au învins, scor 1-0, pe Legia Varșovia. Golul victoriei a fost marcat de Mihai Căpățână, un fotbalist care nu prea a mai prins echipa de start a trupei din Bănie de când este Costel Gâlcă antrenor. Și înainte de instalarea acestuia, Căpățână prindea rar un loc pe postul lui, de mijlocaș. El era folosit mai des ca apărător dreapta.

Echipa de start pentru CSU: Popescu – Gașpăr, Maldonado, Badelj, Ndong – Crețu, Căpățînă – Danciu, Houri, Barbu – Ivan. Jucătorii care au intrat pe teren la începutul reprizei secunde: Carlos Mora, Ștefan Bană și Elvir Koljic. Au ieșit de pe teren Marian Danciu, Florin Gașpăr și David Barbu. Pe parcurs au mai fost trimiși în teren: Matei Goga (Laurențiu Popescu), Gjoko Zajkov (Denil Maldonado), Denis Benga (Basilio Ndong) Robert Petculescu (Lyes Houri), David Barbu (Andrei Ivan).

Costel Gâlcă nu a fost prea încântat de evoluția alb-albaștrilor. Antrenorul vrea mai mult, pentru că e conștient de faptul că lupta la titlu și pentru grupele Conference League va fi foarte puternică.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cred că nu sunt mulțumit de jocul echipei în totalitate. Avem mult de lucrat. A fost o victorie muncită, dar să nu uităm că ieri am pierdut. Mă interesează mai mult ca jucătorii să aibă relații de jos. Momentan, e prea repede să am o concluzie concretă asupra echipei. Toți sunt foarte implicați. Le-a fost greu la aceste două meciuri.

Sperăm să fie tot mai bine. Mai avem două jocuri. Sperăm să îmbunătățim lucrurile și în atac și în apărare, pentru că mai avem mult de lucrat. (nr. despre tragerea la sorți din Conference League) Sunt două echipe bune. Cred că Maribor e favorită să treacă de Botev. Sperăm să fim într-un moment bun la ora jocului”, a spus Costel Gâlcă, după meciul cu Legia.

Politica