miercuri, octombrie 23, 2024

Ultima ora

Sport

Adrian Mititelu îi poate pierde pe Bauza și Baeten: „Le bagă impresarii că pot pleca liberi”

Juan Bauza și William Baetan au început să îi facă probleme lui Adrian Mititelu. Patronul de la FCU Craiova spune că nu înțelege ce vor mijlocașii, pentru că le-a propus acestora să meargă la CFR Cluj, sub formă de împrumut, dar jucătorii nu s-au înțeles cu ardelenii, momentan.

„Nu știu ce e în capul lor. Poate că le bagă impresarii că pot pleca liberi sau pe sume de nimic. Eu cred că sunt doi fotbaliști de mare caracter, care apreciază ce a făcut clubul pentru ei și care vor semna prelungirile. Știu că deocamdată nu s-au înțeles cu CFR Cluj.

Mă știți pe mine cum sunt și nu voi crea un precedent. Dacă nu vor prelungi contractele și nu vor pleca la Cluj, vor rămâne la Liga 2 până în vara viitoare. Și va fi un an foarte lung, vă dați seama. Nu o să cedez niciodată unor presiuni. Cred că acum nu va fi cazul și Bauza și Baeten vor demonstra că au caracter așa cum cred eu”, a declarat Adrian Mititelu pentru Prosport.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ioan Varga spune că el a înțeles de la jucători că ar vrea să plece definitv de la FCU Craiova, lucru pe care Adrian Mititelu nu vrea să îl accepte: „Încă se discută, pentru că Mititelu vrea să îi dea împrumut, dar jucătorii vor să plece definitiv. Cel mai probabil, în 2-3 zile, treaba se limpezește”, a spus Ioan Varga, potrivit gsp.ro.

Politica