marți, octombrie 22, 2024

Ultima ora

Sport

Dinamo transferă de la CSU Craiova

Dinamo caută să se întărească pentru sezonul viitor. Bucureștenii nu vor să mai aibă emoții legate de retrogradare și își doresc să aibă un lot cât mai puternic. Aceștia încearcă să acopere și regula U21, cu cât mai mulți tineri valoroși. Așa s-a ajuns la concluzia că Atanas Trică, recent plecat de la CSU Craiova, este soluția ideală pentru formația din „Ștefan cel Mare”.

Lorena Balaci a explicat faptul că Dinamo se interesa de tânărul atacant oltean chiar înainte ca acesta să-și rezilieze contractul cu CSU Craiova. Atanas Trică ar avea oferte de la mai multe echipe și urmează să decidă unde vrea să meargă, în el mai scurt timp.

„Este adevărat, este dorit de Dinamo. El a rămas liber de contract încă de sâmbătă, iar cei de la Dinamo au aflat mai devreme decât a deveni oficial. Interesul lor nu este de azi sau ieri. Există și alte oferte pentru el, inclusiv de la CSA Steaua. Îmi doresc să aleagă cu inima, mai ales că următorii doi ani vor fi decisivi pentru el. Va lua o decizie până la sfârșitul săptămânii, el este la București acum. Am încredere atât în el, cât și în Giovanni Becali, impresarul lui”, a explicat Lorena Trică, mama fostului fotbalist de la Universitatea Craiova, conform GSP.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica