miercuri, octombrie 23, 2024

Ultima ora

Sport

Marius Oprescu și-a primit noul mandat de președinte al CJ Olt

Marius Oprescu și noii consilieri județeni ai PSD Olt și-au primit, miercuri, mandatele de la Biroul Electoral Județean Olt. Social-democrații vor avea majoritate în Consiliul Județean (CJ).

„Cei 20 de consilieri județeni ai Partidului Social Democrat Olt reprezintă o majoritate covârșitoare în ecuația politică locală, demonstrând încă o dată că ați ales o viziune transparentă și eficientă de guvernare județeană, pentru care vă mulțumim. Încrederea și așteptările dumneavoastră reprezintă jurământul nostru de a servi comunitatea cu responsabilitate și respect. Consilierii județeni ai PSD Olt vor reprezenta vocea dumneavoastră din fiecare parte a județului.” a declarat conform gazetaoltului.ro, Marius Oprescu, președintele CJ Olt și lider al organizației județene a PSD.

El a precizat că urmărește continuarea dezvoltării județului „cu investiții majore în infrastructură, sănătate, educație, cultură sau protecția mediului”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pe de altă parte, Marius Oprescu a menționat că sunt discuții legate de noua majoritate din Consiliul Local Slatina. Și aici social-democrații au majoritate. Funcția de primar a fost câștigată însă de liberalul Mario de Mezzo.

Conform reporter24.ro, Oprescu a afirmat că este o variantă şi ca de Mezzo să fie lăsat „să dovedească ce poate”.

„Bineînţeles că discuţii sunt! În politică nu poţi să fii izolat şi să nu ai discuţii. Avem discuţii pentru majoritate, dar întrebarea este în continuare: dacă trebuie să intrăm cu o majoritate sau trebuie să lăsăm primarul ales să dovedească ce poate. Pentru că atunci când consiliul este de o parte şi primarul de cealaltă parte, s-ar putea să nu fie consens, iar cetăţenii să nu vadă fiecare primar ce poate să realizeze. Nu am luat o decizie definitivă, dar există această întrebare. Așa cum am spus, există discuţii pentru constituirea unei majorităţi, ea poate exista, dar trebuie să vedem şi ce ne dorim în perioada viitoare”, a declara, conform sursei citate, Marius Oprescu.

Politica