miercuri, octombrie 23, 2024

Ultima ora

Sport

Aladin Georgescu și noii consilieri județeni și-au primit mandatele

Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean (CJ) Mehedinți și-a primit noul mandat. El a fost reales în funcție în urma scrutinului din 9 iunie.

Ceremonia de înmânare a certificatelor doveditoare a calității de aleși, în urma scrutinului electoral din data de 9 iunie, pentru funcțiile de președinte al Consiliului Județean și consilieri județeni a avut loc, miercuri, la sediul instituției.

„Este o onoare să primesc dovada alegerii mele în funcția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți pentru un nou mandat, o confirmare a faptului că împreună cu colegii mei, consilierii județeni, am dus județul pe drumul cel bun, dar și o responsabilitate pentru a continua dezvoltarea județului Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La alegerile din 9 iunie, Organizația PSD Mehedinți a avut cele mai bune rezultate, cel mai mare număr de voturi din ultimii 15 ani, a obținut funcția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți și 18 mandate de consilieri județeni.

La nivel național, în rândul organizațiilor PSD din țară, ne-am clasat pe locul al III-lea în ceea ce privește votul pentru Consiliul Județean și pe locul V la funcția de președinte al Consiliului Județean Mehedinți.

Îi felicit pe consilierii județeni pentru alegerea în funcții și le doresc mult succes în activitate”, a declarat Aladin Georgescu, președintele CJ Mehedinți și al PSD Mehedinți.

Aladin Georgescu a fost reales președinte al CJ Mehedinți cu aproape 56% dintre voturi, iar pentru Consiliu Județean PSD a obținut 55,87 % dintre sufragii.

Politica