miercuri, octombrie 23, 2024

Ultima ora

Sport

La o săptămână după alegeri, candidatul PNL la Primăria Râmnicu Vâlcea vrea referendum pentru declararea scrutinului ca fraudat

Candidatul PNL la Primăria Râmnicului, Virgil Pirvulescu, (încă viceprimar, dar demis de BPJ PNL Vâlcea din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale), susține clar că alegerile au fost fraudate.

 Dă și o explicație de neconceput pentru sute de reprezentanţi ai partidelor din secţiile de votare  potrivit căreia au fost introduse câte 100 de voturi în fiecare secție, în afara procesului electoral.

A nu se uita că alegerile au fost organizate de guvernul din care și PNL face parte. În ultima frază dintr-un text halucinant, parcă scris după o beţie, Pîrvulescu își pune întrebarea de ce nu l-a susținut propriul partid. Oare acum, după aceste declarații incendiare, îl mai susține?

Policlinica Buna Vestire Craiova

Candidatul vrea referendum pentru repetarea alegerilor, lucru care demonstrează că municipiul va rămâne cu el pe cap până în toamnă, plătindu-i absolut nemeritat salariul unuia din cei mai leneşi aleşi vâlceni. Dacă susţii că ai fost fraudat, e clar că nu-ţi vei da demisia din funcţia de viceprimar, ci vei vâna  cele câteva salarii, făcând acelaşi circ de prost gust la şedinţele de consiliu local.

Politica