vineri, iulie 19, 2024

Ultima ora

Sport

Craiova. Un adolescent a murit după ce s-a aruncat de pe o clădire

Un băiat de 17 ani din Craiova a murit după ce s-a aruncat de pe o clădire dezafectată din zona fostului Siloz. Înainte de a se arunca a sunat la 112 și a spus că vrea să se sinucidă. Polițiștii au plecat imediat spre el, însă nu l-au putut salva.

Potrivit unor surse, ar fi fost supărat pentru că s-a certat cu părinții din cauza situației școlare.

Băiatul plecase de acasă de luni seara.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În această dimineaţă, în jurul orei 05.11, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizați de un tânăr de 17 ani, din Craiova, cu privire la faptul că se află în zona fostului Siloz, din localitate, unde intenţionează să se sinucidă.

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii şi personal medical din cadrul SAJ Dolj, unde, din păcate, a fost găsit tânărul în cauză, care prezenta semne incompatibile cu viaţa, ca urmare a căderii de pe o clădire, de la o înălţime de aproximativ 25 de metri.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, potrivit Poliției Dolj.

Trupul băiatului a fost dus la morgă pentru efectuarea unei expertize medico-legale în urma căreia se va stabili cu exactitate a cauzei decesului.

Politica