miercuri, octombrie 23, 2024

Ultima ora

Sport

Costel Gâlcă așteaptă noi transferuri la CSU Craiova: „Vin și sper să vină și ceilalți”

Delegația celor de la CSU Craiova a ajuns în cantonamentul din Austria, luni. După o zi în care au efectuat un antrenament în țară, alb-albaștrii au zburat către Salzburg și au ajuns în Neustift Im Stubaital la Wellness Hotel Milderer Hof, „casa” echipei până pe data de 1 iulie. Înainte de plecate, Costel Gâlcă a vorbit despre planurile pe care le are pentru următoarea perioadă.

Antrenorul formației din Bănie spune că așteaptă ca Mihai Rotaru să rezolve, cât mai repede, noi transferuri, la CSU Craiova. Costel Gâlcă e conștient de faptul că urmează un sezon foarte greu pentru craioveni, în contextul în care toate echipele cu pretenții, în Liga 1, au început deja să se întărească și doar el încă așteaptă jucători de valoare.

„La număr stăm bine, dar ne dorim ca în următoarele zile să vină jucători pentru că avem nevoie. Sperăm ca săptămână asta să avem câțiva jucători noi. (n.r. Vin din Costa Rica) Vin și sper să vină și ceilalți pentru că avem nevoie de jucători de calitate. Amicalele sunt destul de bune pentru perioada de pregătire. Sperăm să vină și ceilalți jucători pe care îi dorim și să îi avem pe toți în cantonament.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Fiecare sezon este destul de greu, sperăm să începem bine, să avem meciuri bune. Important este ce alegeri facem, sper să luăm decizii bune. Trebuie să avem constanță în jocuri, să câștigăm meciuri pentru că este important să avem meciuri bune. Doar prin rezultatele pozitive îi putem aduce pe suporteri la stadion”, a declarat Gâlcă.

Politica