joi, iulie 25, 2024

Ultima ora

Sport

Mario De Mezzo: Pilele, şmecherii, golanii vor pleca

Primarul ales al municipiului Slatina, Mario De Mezzo (PNL), a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că din Primăria Slatina vor pleca „pilele, şmecherii, golanii”, transmite Agerpres.

„Cei care cei care sunt angajaţi pe criterii exclusiv politice, cei care nu performează, cei care căpuşează, cei care doar împing aerul dintr-un birou în altul (vor pleca n.r.). Le recomand să plece până ajung eu. Oamenii oneşti, muncitori, cei care au ţinut în spate primăria şi instituţiile legate direct de primărie, nu doar că vor rămâne, vor fi recompensaţi. Ei vor fi pionii principali în încercarea mea de a face o strategie coerentă pentru oraş şi experienţa lor în relaţia cu Primăria Slatina va fi valorificată la maximum. Pilele, şmecherii, golanii vor pleca”, a declarat Mario De Mezzo, răspunzând unei întrebări privind posibila plecare din Primăria Slatina a unor angajaţi după ce va prelua mandatul.

Mario De Mezzo a calificat drept „inacceptabil” cum se derulează unele investiţii ale Primăriei Slatina, exemplificând sistemul de semafoare inteligente şi faptul că toate cablurile au rămas în continuare pe stâlpi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Este inacceptabil, de exemplu, ca fostul şofer al lui Emil Moţ să fie cel care pune semafoarele în Slatina. Poate dumneavoastră credeţi că e coincidenţă? Eu nu cred. Uitaţi-vă în toate oraşele europene, în toate oraşele civilizate din România, noi încercăm să îngropăm cablurile sub pământ să putem să privim cerul. În Slatina noi tragem cabluri din cabluri, peste cabluri, ca să punem pe 100 de metri patru semafoare, domnule, să ajungă la toată lumea. Patru semafoare în 100 metri? Serios?! E cineva care n-a înjurat în ultima luna de zile în municipiul Slatina, este cineva care conduce şi n-a înjurat mergând de la Poştă până la CEC şi fiind nevoiţi să stea la patru semafoare? Semafoare inteligente? Mă ajută cineva să le văd, cum? Că nu sunt sincronizate. Nu doar creează cozi, creează ambuteiaje. Rolul semafoarelor este de a fluidiza traficul în Slatina. Se întâmplă altfel. Deci aceste coincidente se vor opri, se vor termina”, a mai adăugat Mario De Mezzo.

Potrivit datelor parţiale publicate de AEP, în municipiul Slatina mandatul de primar a fost obţinut de candidatul liberal Mario De Mezzo, cu 48,98% din voturi, în timp ce edilul în funcţie, Emil Moţ (PSD), a pierdut, obţinând doar 38,56% din voturi.

Politica