joi, iulie 25, 2024

Ultima ora

Sport

Echipa națională a României a ajuns luni seară în Germania, la Wurzburg

Echipa Națională a României a ajuns luni seara, în Germania, unde va debuta la EURO pe 17 iunie. După un antrenament intens desfășurat în cursul dimineții la baza de pregătire de la Mogoșoaia, tricolorii au luat masa de prânz și s-au pregătit pentru plecarea spre Germania. Atmosfera a fost una plină de entuziasm și determinare, jucătorii fiind nerăbdători să ajungă la destinația finală: Wurzburg, unde vor fi cazați pe durata Campionatului European.

La Aeroportul Internațional Henri Coandă, echipa națională a fost întâmpinată cu entuziasm de un grup de copii și de Ronny, mascota Penny, care au profitat de ocazie pentru a-și vedea idolii de aproape și a le solicita autografe. Printre cei mai solicitați jucători au fost Nicolae Stanciu, Radu Drăgușin, Florinel Coman și Denis Drăguș, care au petrecut câteva momente oferindu-le autografe și făcând fotografii cu micii suporteri.

La sosire, echipa națională a fost primită cu căldură de aproximativ 50 de suporteri români, oferindu-le astfel un impuls moral suplimentar înainte de startul competiției.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica