joi, iunie 20, 2024

Ultima ora

Sport

Reţinut pentru că a lovit un bărbat cu sticla în cap

Un gorjean de 41 de ani din comuna Drăgotești, Gorj, a fost reținut de oamenii legii, pentru 24 de ore, pentru lovire. Acesta s-a luat la bătaie cu un localinic de 51 de ani. Totul a pornit de la un conflict spontan izbucnit între cei doi.

„La data de 26 mai a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru și Secției 3 Poliție Rurală Motru au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj, un bărbat de 41 de ani, din comuna Drăgotești, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce un localnic de 55 de ani, se afla împreună cu bărbatul de 41 de ani, pe o uliță din comuna Drăgotești, pe fondul consumului de alcool, cei doi au avut discuții în contradictoriu, moment în care bărbatul reținut de polițiști ar fi exercitat acte de violență împotriva celuilalt, lovindu-l cu o sticlă în zona capului, provocându-i o plagă deschisă”, au spus reprezentanții IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Bărbatul de 51 de ani a avut nevoie de îngirjiri medicale și a fost transportat la spital. Agresorul va fi prezentat luni instanței cu propunere de arestare preventivă.

Politica