luni, iunie 17, 2024

Ultima ora

Sport

Indian prins ca locuia ilegal în Vâlcea

Un bărbat de 48 de ani, din India, a fost prins că locuia ilegal în Vâlcea. Oamenii legii l-au depistat prin intermediul aplicației eDAC. În luna februarie, bărbatului, i-a fost comunicat faptul că are la dispoziție 15 zile să păresească țara, dar acesta nu a respectat acest lucru. El venise în România pentru a se angaja.

„La data de 24 mai a.c., polițiștii de imigrări din cadrul Biroului pentru Imigrări al Județului Vâlcea au depistat, prin intermediul aplicației eDAC, un bărbat, 48 de ani, din India, care se afla în ședere ilegală pe teritoriul țării noastre.

Ca urmare a verificărilor, polițiștii de imigrări au stabilit că persoana în cauză a intrat legal în țara noastră, în luna martie a anului 2023, în scop de angajare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

De asemenea, în luna februarie a acestui an a fost depistat în ședere ilegală de polițiștii de imigrări din Vrancea. La momentul depistării, polițiștii de imigrări au emis pe numele străinului decizie de returnare cu termen de plecare voluntară în 15 zile de pe teritoriul țării noastre, însă nu a respectat-o.

Astfel, la data menționată, cel în cauză a fost îndepărtat sub escortă, până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București, unde a fost îmbarcat pe cursă comercială către țara de origine”,transmit oamenii legii din Vâlcea.

El a fost ridicat și dus pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București, de unde a părăsit România. Acesta are interdicție de a mai intra pe teritoriul Europei pentru 2 ani.

Politica