luni, iunie 17, 2024

Ultima ora

Sport

Fetiță de 2 ani, dispărută la Breasta

UPDATE (ora 22) Au fost chemați, în ajutor, salvamontiștii gorjeni. Vor folosi drone cu termoviziune pentru a o căuta pe fetița dispărută.

„La solicitarea Inspectoratului Județean de Politie al judetului Dolj doua echipe de salvatori din cadrul Serviciului Salvamont al Consiliului Județean Gorj și cel al Consiliului Județean Valcea se deplasează către zona Breasta-Craiova pentru a se alătura echipelor de căutare angrenate în căutare unui copil de 2,5 ani dispărut de acasă.
Salvamontiștii vor cauta cu ajutorul dronelor cu termoviziune și echipamentelor de vizionare cu infraroșii.
De asemenea, a fost activat Centrul Național de Analiză Date Salvamont-Vodafone de la Târgu Jiu pentru analiza cu programul SARUAV bazat pe inteligenta artificiala a imaginilor colectate de drone.” – Salvamont Gorj.

UPDATE/Peste o sută de oameni o caută, la această oră, pe fetița dispărută la Breasta. În ajutorul oamenilor a fost trimis și un elicopter SMURD.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Revenim cu mesajul nostru, iar dacă cineva are informații utile care pot ajuta căutările, vă rugăm să o faceți. Ținând cont de vârstă copilei, orice secunda este prețioasă.”- IPJ Dolj

Este alertă în Dolj. O fetiță de numai 2 ani și 5 luni a dispărut, la Breasta. Se jucase împreună cu alți copii la poartă. A intrat apoi în curte și s-a făcut nevăzută. Cel mai probabil a plecat pe câmpul deschis din spatele casei.

„La data de 27 mai a.c., ora 12.30, polițiștii Secției nr.2 Poliție Rurală Breasta au fost sesizați de un bărbat, din comuna Breasta, cu privire la faptul că, vecina sa, STAN RAISA MARIA NICOLETA, de 2 ani și 5 luni a plecat voluntar de la locuința părinților ei, vecinii apelantului și nu a mai revenit. Semnalmente: înălţime 100 cm, greutate 12-14 kg, ochii căprui, părul șaten, scurt, ondulat. La momentul plecării, minora purta un tricou galben, pantaloni lungi de culoare negru, fiind desculță.Persoanele care dețin informații utile cu privire la minora dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.” – IPJ Dolj.

Revenim!

Politica