luni, iunie 17, 2024

Ultima ora

Sport

Emoții mari pentru Rotaru și Gâlcă: „Victoria a fost dulce”

Barajul cu U Cluj le-a dat emoții mari oltenilor. Loviturile de pedeapsă din prelungirile meciului, apoi cele care au decis echipa care merge în Conference League nu au fost ușor de privit. Mihai Rotaru spune că rezultatele din trecut l-au făcut să se teamă și mai tare de un eventual eșec. Totuși, patronul de la CSU Craiova recunoaște că, astfel, victoria a fost mult mai dulce.

„Să nu uităm să ne bucurăm de fotbal. Chiar dacă nu am avut un meci consistent, nu a fost o diferență clară, victoria a fost dulce. A creat unitate între suporteri, jucători și toți din jurul Universității Craiova. În minutul 119 nu mai gândești. Îți e teamă și de umbra ta. Am mai avut o experiență în play-offul grupelor europene cu Be’er Sheva, când în minutul 104 am condus cu 1-0, eram calificați, iar în minutul 105 am fost egalați. Dacă mai erau 2-3 penalty-uri cred că eram mulți pe la urgențe prin Craiova. Au fost emoții normale. Munca noastră de 30 de etape a fost în bocancul lui Nistor, din păcate”, a declarat Mihai Rotaru la FANATIK SUPERLIGA.

Costel Gâlcă spune că felul în care s-a desfășurat meciul a fost cam dur, dar antrenorul s-a declarat bucuros la final, pentru că elevii lui au jucat până la capăt, fără să își piardă speranța.

Policlinica Buna Vestire Craiova

A fost un meci foarte greu, dar să treci de la extaz la agonie e cam dur. Suntem bucuroși că bieții au fost conectați la meci, nu și-au pierdut speranța. Suntem bucuroși și că suporterii au fost alături de noi. La final nu mai contează cum câștigi, contează că mergem în cupele europene. Era important pentru club”, a spus Costel Gâlcă.

Politica