luni, iunie 17, 2024

Ultima ora

Sport

Accident cu victime pe Centura de Nord a Craiovei

UPDATE: Persoana încarcerată, extrasă din autoturism, este de sex masculin. Din păcate a fost declarat decesul.

A doua persoană, o femeie, a fost transportată la spital.

Un accident de circulaţie a avut loc, luni după-amiază, pe DN 65F – Centura de Nord a Craiovei, la intersecția cu strada Aviatorilor. La fața locului intervine o autospecială de descarcerarea și 2 ambulanțe SMURD.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma accidentului, în care au fost implicate un ansamblu de vehicule și un autoturism, două persoane au fost rănite: una încarcerată și o altă persoană, conștientă și cooperantă, dar cu leziuni.

”La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj care au constatat faptul că o femeie, de 56 ani, din oraşul Piatra-Olt, judeţul Olt, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 65 F, la intersecţia cu strada Aviatorilor, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de deplasare, către stânga, fiind acroşată de un ansablu de vehicule(TIR) ce circula din sens opus, condus de un bărbat de 46 de ani, cetăţean croat.

În urma evenimentului, un bărbat de 58 de ani, din oraşul Piatra-Olt, judeţul Olt, pasager în autoturism, a decedat, iar femeia a fost rănită.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, potrivit IPJ Dolj.

Polițiștii desfășoară activități pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Șoferii sunt sfătuiți să manifestați atenție și prudență în trafic și să respectați indicațiile polițiștilor.

Politica