luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Femei bătute cu bestialitate de bărbați

Polițiștii gorjeni au emis ordin de protecție provizoriu

O gorjeancă de 37 de ani a fost bătută cu pumnii și picioarele de soțul său. Femeia nu a avut nevoie de ajutorul medicilor. Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu și au întocmit dosar penal.

„În seara de 23 aprilie 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apel 112, de un bărbat, cu privire la faptul că o femeie a ieșit dintr-un imobil situat pe Aleea Plopilor din localitate și prezintă urme de lovituri în zona capului.

În urma sesizării, polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică s-au deplasat la fața locului, unde au identificat o femeie, în vârstă de 37 de ani, din Târgu Jiu, care, în timp ce se afla la domiciliu cu soțul său, în urma unui conflict spontan, bărbatul a agresat-o fizic, lovind-o cu pumnii și cu picioarele la nivelul capului și al corpului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Femeia nu a solicitat ajutorul unui echipaj de ambulanță la fața locului. În urma evaluării riscului, față de bărbatul de 36 de ani, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu și au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”, potrivit IPJ Gorj.

O altă femeie, de 66 de ani, a fost bătută de soțul său, un bărbat de 70 de ani. Totul a început pe fondul consumului de alcool. Pe lângă bătaie, femeia s-a ales și cu telefonul spart.

„În noaptea de 23 spre 24 aprilie 2024, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au fost sesizați prin apel 112, de un bărbat, din comuna Scoarța, sat Lazuri, cu privire la faptul ca are un conflict cu soția sa.

Din verificările efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit faptul că în urma unui conflict spontan, pe fondul consumului de alcool, bărbatul în vârstă de 70 de ani, și-a lovit soția, în vârstă de 66 de ani, cu pumnii în zona feței și i-a distrus telefonul mobil. În urma evaluării riscului, față de bărbatul în cauză, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu și a fost întocmit dosar penal”, conform sursei citate.

Politica