sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

FCSB pregătește transferul lui William Baeten

William Baeten este unul dintre cei mai valoroși fotbaliști de la FCU Craiova. Mijlocașul i-a atras atenția și lui Gigi Becali. Astfel, patronul de la FCSB e gata să facă mai multe transferuri, în această vară, și pe listă a ajuns și fotbalistul belgian din lotul echipei patronate de Adrian Mititelu.

Din țară eu iau 3-4, din străinătate trebuie să îi studieze MM, Charalambous și Pintilii. Mie îmi e lene, stau eu să mă uit la meciuri să aleg fotbaliști? Nu mai pot. E unul care nici nu vă trece prin cap vouă. Pot să vi-l spun, îmi place de Baeten! Mie îmi place de el, vouă nu. Nimeni nu l-a lăudat, dar mie îmi place de el. De ce nu se mai fac transferuri pe ruta FCU – FCSB? Așa a zis Mititelu?”, a declarat Gigi Becali la Digisport.

Marius Șumudică, antrenor dorit de Mititelu la FCU Craiova, spune că Baeten nu poate face față la FCSB, pentru că la formația din Capitală e un alt ritm de joc și tehnica nu e suficientă pentru a îmbrăca tricoul roș-albastru: „Nu poate să joace niciodată la FCSB. Nu poate! Din punctul meu de vedere… Este un jucător de picior stâng, foarte lent… Ok, are o oarecare calitate, dar e lent, fără capacitate de efort. Și nu știu unde ar putea să joace”, este caracterizarea dură făcută de Marius Șumudică lui Baeten, conform Fanatik.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Iosif Rotariu a vorbit și el despre posibilitatea ca Baeten să ajungă la FCSB și să joace, dar nu crede că belgianul ar face față în trupa lui Gigi Becali. Doar Juan Bauza este considerat destul de valoros pentru a îmbrăca tricoul roș-albastru: „Baeten nu este o soluție pentru FCSB. Nu ar întări echipa. De la FCU Craiova aș vedea un singur jucător care ar întări FCSB: Bauza. El e singurul de la FCU Craiova care ar aduce un plus pentru roș-albaștri. Bauza ar face față la FCSB și pe alte poziții, nu doar în centru. Are calități fizice foarte bune: tehnică, viteză. Ar face față și în poziția de inter, și în partea stângă. E un jucător destul de complet, printre cei mai compleți din Superliga”, a spus Iosif Rotariu, la GSP Live.

Cu toate acestea, și în privința lui Juan Bauza sunt semne de întrebare. Sorin Cârțu spune că argentinianul nu este atât de valoros pe cât se spune, pentru că, dacă era, FCU Craiova nu s-ar fi aflat pe ultimul loc în Liga 1.

„Bauza e fotbalist bun, dar nu e un jucător constant. Are și momente de cădere. A arătat în unele meciuri că are valoare, dar ar fi trebuit să fie mult mai important pentru echipă și echipa să nu fie unde este acum, cu aceste emoții. Este un jucător care scoate adversarul din joc, poate să rupă echilibrul jocului, dar dacă avea așa o mare valoare, echipa putea să fie în altă zonă a clasamentului”, a spus Sorin Cârțu, potrivit prosport.ro.

Politica